Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg lehet ebből így élni?

Meg lehet ebből így élni?

Figyelt kérdés

Nemsokára végzek a sulival - nem magyarországi vagyok -, és szeretnék Mo-ra költözni. Egy tegyük azt 80 000 forintos fizetésből meg lehet-e úgy élni, hogy 40 000 forint elmegy az albérletre? A megmaradt 40 000-ből fussa-e a költségekre?

És mennyi idő alatt lehet munkát találni, mondjuk eladóit? 12 osztályom van, érettségim, és két középfokú nyelvvizsgám, egy angol és egy német. Hátrány-e hogy romániai vagyok?

2010. júl. 24. 17:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

40ezer+ rezsi akkor az azt jelenti hogy 100ezer forintot mindenképp meg kéne keresned, egy 120-140ezres fizetésből meg már normálisan meg lehet élni. Én azt javaslom, hogy a főállás mellé(eladó ami 85.000-120.000Ft között fizetik általában) mellékállásban próbálkozz kiegészíteni a jövedelmedet, a fordítás tényleg

jó ötletnek tűnik, ha jól sejtem a román nyelvtudásod folyékony lehet, azzal biztos tudnál kezdeni valamit. + nem mindegy hol vagy eladó, egy sparban, vagy mondjuk egy bevásárlóközpont butikjában. egy élelmiszerboltban nagy vaslószínűséggel 5x annyit dolgozol ugyanannyi vagy inkább kevesebb pénzért mint mondjuk egy bevásárlóközpont butikjában, vagy egy utcai boltban. Keress az álláshirdetések között jelentkezz több helyre próbáld kihozni a maximumot. pl. nem élelmiszeripari területen keresel eladói munkát próbáld megnézni hol van valamilyen olyan tulajdonságod ami előnyödre válhat pl valaki sportmúlttal rendelkezik ért a sportokhoz sportszerekhez jó eséllyel pályázik meg egy eladói állás egy sportszerboltban. Bárki bármit mond a két nyelvvizsga előny, főleg egy belvárosi üzlet esetében, ahol lehetnek potenciális külföldi vásárlók. Remélem segítettem kicsit, minden jót!

2011. szept. 19. 00:10
 22/22 anonim ***** válasza:
LOL most nézem ez egy 2010 es kérdés?!! jó gépeltem fasza
2011. szept. 19. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!