Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ebből megfogok tudni élni?...

Ebből megfogok tudni élni? Eddig úgy hittem igen, de elbizonytalanítottak.

Figyelt kérdés
Orvosi biotechnikusnak készülök, ez gyógyszerfejlesztéssel, daganatos megbetegedések kezelésével, kutatásával foglalkozik. Én úgy tudtam hiányszakma, es a fizetés is magas, de múltkor írta itt valaki, hogy biológus és nem kap munkát. Ez létezik? Itthon már ez sem elég?
2011. jún. 3. 08:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért, mert gondolom van egy kettes alap biosz diplomája. Amúgy való igaz, manapság az "általános" tudásra kevésbé van szükség mint a specializált tudásra. De szerintem nem lesz problémád. Attól mert EGY ember azt írta hogy... még nem vonj le következtetéseket a saját jövőddel kapcsolatban.
2011. jún. 3. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha értesz hozzá akkor el fogsz tudni helyezkedni és meg is fogsz belőle élni. Az hogy hiányszakma és magasak a fizetések, hát igen. De csak hogy mondjak egy másik példát attól még hogy mérnökhiány van a végzett mérnökök nem biztos hogy találnak munkát sőt.... Nagyon keményen megszűrik az állásinterjún, őket és csak azt veszik fel aki megfelel nekik, ha 20-30 emberből 1 sem tölti ki úgy a tesztet (+ vannak még más követelmények is) akkor senkit sem vesznek fel.Ez utóbbi példa azért kicsit túlzás volt,egy nagy multinál volt ez ahol a minőségre törekednek.

Azért szvsz te is el fogsz tudni helyezkedni ne görcsölj ilyeneken. Tanulj szorgalmasan, nem biztos, hogy ha az egyetemen 4-5ös vagy az már 2-300 ezer ft fölötti fizetést jelent. Kérdés hogy az egyetemi anyag fedi e majd az ipar elvárásait (persze csak ha nem közalkalmazott akarsz lenni hanem pl valami gyógyszergyártónál egis, teva stbnél akarsz dolgozni.)

2011. jún. 4. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!