Megfogok bukni érettségin?
Figyelt kérdés
befejeztem mind a 100 tételt,miközben tanultam úgyéreztem h tudom is.de most így visszagondolva alig emlékszek valamire és keverek is dolgokat.szerdán érettségizek addig lehetetlen újra megtanulnom minden egyes tételt.arra gondoltam h mindegyiket átismétlem mégegyszer kicsit alaposabban,de félek h az kevés lesz.ráadásul szinte mindegyiknél a maxra hajtok:S:S2010. jún. 13. 18:58
1/13 anonim válasza:
Dehogy buksz meg. Csak ideges vagy.
2/13 anonim válasza:
100% hogy nem fogsz megbukni...
3/13 anonim válasza:
először is "meg fogok bukni...?" másodszor pedig tuti nem fogsz megbukni...ha már túl leszel rajta, meglátod, h nem is volt olyan gáz...addig meg csak nyugi, és gondolj arra, h tudsz mindent:-)
5/13 anonim válasza:
Hát ha így állsz hozzá, akkor tuti...
6/13 anonim válasza:
Nem fogsz, szimplán ideges vagy. Én holnap szóbelizem, és be sem fejeztem a tételeket, de igyekszem bízni magamban, meg tudom, hogy nem vagyok akkora sík. Ha te meg megtanultad, akkor te pláne nem. :) Pihenj, tévézz, olvass, tereld el a figyelmed... sok sikert szerdára. :)
7/13 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson, hogy megbuksz. Hitesd el magaddal, hogy sikerulni fog, ha kell, ismeteld el magadban szazszor, hogy "sikerul, sikerul, sikerul...", egy szemernyi ketseged se legyen effelol... Vonzastorvenye ;)
8/13 anonim válasza:
Én is holnap szóbelizem és még nem tudok mindent...tiszta pánik az egész napom.
De lesz ami lesz...sok múlik rajta de nem tudok mit tenni már.
9/13 anonim válasza:
Megtanultad az összes tételt. Hogy buknál már meg?:D Max ha elfelejtesz addig beszélni...
Majd előjön. Az ember az összes vizsga előtt úgy érzi, hogy nem tud semmit...aztán miközben kidolgozza a tételét, eszébe jut.
Amúgy is lesz egy csomó segítség, amiről majd eszedbe jut.
Nem kell parázni:D Olvasd át még egyszer amire van időd, aztán ennyi:)
10/13 anonim válasza:
Ez a tipikus vizsga előtti stressz, mikor úgy érzed,hogy semmit nem tudsz.
Biztos, hogy nem fogsz megbukni, sőt szerintem menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!