Megfogok bukni érettségin?
Figyelt kérdés
befejeztem mind a 100 tételt,miközben tanultam úgyéreztem h tudom is.de most így visszagondolva alig emlékszek valamire és keverek is dolgokat.szerdán érettségizek addig lehetetlen újra megtanulnom minden egyes tételt.arra gondoltam h mindegyiket átismétlem mégegyszer kicsit alaposabban,de félek h az kevés lesz.ráadásul szinte mindegyiknél a maxra hajtok:S:S2010. jún. 13. 18:58
11/13 anonim válasza:
Nyugii én még csak 40tételt tudok a 100ból:)
Menni fog az ne félj, most összekeveredtél, de akkor könnyebb lesz. Kihúzod a tételt, leülsz, és akkor már tudod hogy csak arra kell koncentrálnod, semmi másra! egyből letisztul majd meglátod!
Sok szerencsét:)
12/13 anonim válasza:
ilyenkor áldom magam, hogy 2 tantárgyból előrehozattam az érettségit, így csak 60 tételt kell tudnom :D
de még 15 olyan van amihez szinte hozzá sem tudok szólni, én is szerdán megyek.
ne izgulj, menni fog!! a tanároknak sem az a célja, hogy megbuktassanak. :) biztos segítenek majd ha nem megy valami, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. olvasgasd még át őket. sok sikert!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!