Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Komolyabb vaterások! Mit...

Komolyabb vaterások! Mit árultok, amivel sok adás-vételetek van? Honnan szerzitek be? Mármint nagyker stb. És ebből meg lehet élni?

Figyelt kérdés

Én 17 éves vagyok, van kezdőtőkének 100.000 Ft-om, szeretnék komolyabban vaterázni (tetszik, hogy csak a gép előtt kell ülnöm, és pénzt keresnék) természetesen tanuló vagyok, emellett szeretnék eladni dolgokat.

Mit ajánlotok? Én telefonokra gondoltam elsősorban azon kívül?

És amiket ajánlotok hol érdemes vennem, hogy legyen hasznom? Mert ugye vatera elég olcsó, de így is valamennyi hasznot össze kellene kaparni.

Köszi a válaszokat!

2009. okt. 21. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:

hát autoalkatrésszel

veszel eg ykocsit szétkapod oszt eladod

2009. okt. 21. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Csak azt is vedd számításba, hogyha a Vaterás jövedelmed meghaladja az 50ezer Ft-ot, akkor adóznod kell az APEH-nak!!!

(A Vatera lejelenti az eladásaidat az Apeh-nak.)

Ha nem adózol év végén magadtól, akkor kamatos-kamattal és büntetéssel együtt "megkapod a magadét"... :-[

2009. okt. 21. 17:34
 3/8 A kérdező kommentje:

:)

Az a baj, hogy nem értek kokrétan az autóalkatrészekhez, és elég könnyen átba**hatnak

Értek a telefonokhoz, telefon kiegészítőkhöz, laptopokhoz, hangfalakhoz meg még pár hasonló dologhoz.

2009. okt. 21. 17:34
 4/8 A kérdező kommentje:

:-O

Igen?? És 17 évesen, hogy a *****-ba adózzak?

Bár van adókártyám.

2009. okt. 21. 17:35
 5/8 A kérdező kommentje:

Ja és ez az adózás mit jelent?

Pl. 50.000Ft-nál mennyit kellene befizetnem, és hogyan?

2009. okt. 21. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát 17 évesen is adózhatsz, az nem kortól, hanem jövedelemtől függ. Egy 8 éves színészpalánta is adózik. Az adó pedig évente változik, és elég bonyolult, úgyh 50 ezerre max 15 ezer adót kell fizetned.
2009. okt. 22. 00:22
 7/8 anonim válasza:

hali

irj nekem egy mailt és ott beszélünk: vpdiesel@freemail.hu

2010. okt. 11. 00:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy a vatera eladásoknál 300.000ft felett kell adózni
2010. okt. 11. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!