Komolyabb vaterások! Mit árultok, amivel sok adás-vételetek van? Honnan szerzitek be? Mármint nagyker stb. És ebből meg lehet élni?
Én 17 éves vagyok, van kezdőtőkének 100.000 Ft-om, szeretnék komolyabban vaterázni (tetszik, hogy csak a gép előtt kell ülnöm, és pénzt keresnék) természetesen tanuló vagyok, emellett szeretnék eladni dolgokat.
Mit ajánlotok? Én telefonokra gondoltam elsősorban azon kívül?
És amiket ajánlotok hol érdemes vennem, hogy legyen hasznom? Mert ugye vatera elég olcsó, de így is valamennyi hasznot össze kellene kaparni.
Köszi a válaszokat!
hát autoalkatrésszel
veszel eg ykocsit szétkapod oszt eladod
Csak azt is vedd számításba, hogyha a Vaterás jövedelmed meghaladja az 50ezer Ft-ot, akkor adóznod kell az APEH-nak!!!
(A Vatera lejelenti az eladásaidat az Apeh-nak.)
Ha nem adózol év végén magadtól, akkor kamatos-kamattal és büntetéssel együtt "megkapod a magadét"... :-[
:)
Az a baj, hogy nem értek kokrétan az autóalkatrészekhez, és elég könnyen átba**hatnak
Értek a telefonokhoz, telefon kiegészítőkhöz, laptopokhoz, hangfalakhoz meg még pár hasonló dologhoz.
:-O
Igen?? És 17 évesen, hogy a *****-ba adózzak?
Bár van adókártyám.
Ja és ez az adózás mit jelent?
Pl. 50.000Ft-nál mennyit kellene befizetnem, és hogyan?
hali
irj nekem egy mailt és ott beszélünk: vpdiesel@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!