Ha egyik ember 4 órára kap 70 nettót a másik teljes állásra 130 nettót akkor ki keres jobban?
Nézzük meg az órabérüket. Azt meg nem is mondom hogy ez csak a bejelentett pénz, de állítólag a 70 mellé a 4 órás még kap 10-15-öt/hó zsebbe, míg a teljes állású semmit.
Akkor voltaképp ki keres jobban?
Délelőtt első dolgom lesz kikeresni az összes lehetséges munkáltatódat, és print screent küldök ezekről a kérdéseidről, gusztustalan megnyilvánulásaidról.
Amúgy annyi kérdést írtál már ki, hogy 90% biztos vagyok benne, hogy tudom melyik helyről írsz, a pozíciódat meg már elárultad többször. Nem sokáig lesz már az a 130ezres fizetésed sem, de megérdemled teljes mértékben. Undorító, ahogy más emberekről beszélsz!
Legközelebb tanulj valami normàlisat menj dolgozni normàlis helyre ès nem kell irigyelned a takaritót. :D
Èn pl. 220 nettot keresek a takarito kb 140-et mèg sem cserèlnèk vele.
"Na jó kis hely ez ?"
Neked jó.
"Délelőtt első dolgom lesz kikeresni az összes lehetséges munkáltatódat, és print screent küldök ezekről a kérdéseidről, gusztustalan megnyilvánulásaidról.
Amúgy annyi kérdést írtál már ki, hogy 90% biztos vagyok benne, hogy tudom melyik helyről írsz, a pozíciódat meg már elárultad többször. Nem sokáig lesz már az a 130ezres fizetésed sem, de megérdemled teljes mértékben. Undorító, ahogy más emberekről beszélsz!"
Sikerült intézni valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!