Ha egyik ember 4 órára kap 70 nettót a másik teljes állásra 130 nettót akkor ki keres jobban?
Nézzük meg az órabérüket. Azt meg nem is mondom hogy ez csak a bejelentett pénz, de állítólag a 70 mellé a 4 órás még kap 10-15-öt/hó zsebbe, míg a teljes állású semmit.
Akkor voltaképp ki keres jobban?
"ne irigykedj menj te is takarítani! "
Amit már leírtam és mondtam azt HALÁL KOMOLYAN GONDOLOM.
Menjek el takarítani? IDE ezt a szar semmit 4 órában amiből 2t se dolgoznak le , ennyi pénzért?? VÁLLALOM!!!
Komolyan! A takarító luvnya megkapja cserébe az én 130 -es 8 órás állásomat. De nem árt ha a közokt és felnőttképzést törvényt betéve tudja mert felel érte...
Na jó biznisz? Én benne vagyok!
"Vegulis még tul is vannak fizetve nem"
így van. Ill nem is a pénz hanem a minőség. Az ablakon nem lehet kilátni, a kuka púpozva a WC egy trágyadomb. ... Stb
Úgy vágnám ki őket fegyelmivel ha rajtam múlna hogy a lábuk nem érné a földet. De előtte felnyalatnám velük a "frissen felmosott" WC-t.
". Avagy semmit. Masnak a segelye ennyi s még ennyit se tesz erte csak gyartja a gyerekeket. Arra nem vagy irigy?"
nem, mert aki ezt teszi annak van egy bőrszíne innentől fogva soha nem lehetek irigy rá.
de ha a takarító 70-ért vállalta akkor meg csinálja. Tudta mit vállal tudta mennyit kap, ha kevesli álljon fel és húzzon el oda ahol többet kap.
Mi az hoy szar a pénz akkor nem csinálok semmit? Tudat mennyit kap? Tudta. Vállalta? Igen.
Hát akkor? Akkor csinálja!
Erre mondtam ha rajtam múlna úgy b***nám ki őket hogy felszántanák a betont!!
Igazad lehet. Normális helyen ilyen munkavégzésért kb az első nap rúgnák ki a francba őket. Na itt nem fogják.
Na de te is elfelejted azt az apróságot hogy igazából ez mellékvágány mert a kérdésem voltaképp nem is erről szólt.
Hanem arról hogy egy eszesemmi 6 elemis tróger nulla felelősséggel és minősíthetetlen munkavégzéssel megkapja a 70-et kézbe, és UGYANOTT egy diplomás ember ennek megfelelő munkakörben pénzügyi és ügyviteli felelősséggel, naprakészre elvárt törvényismerettel (közokt és köznev tv stb) meg kapja a 130-at....
Hát hol arányos ez?
És nem, erre NEM VÁLASZ AZ hogy el lehet menni. Nem válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!