Ha egyik ember 4 órára kap 70 nettót a másik teljes állásra 130 nettót akkor ki keres jobban?
Nézzük meg az órabérüket. Azt meg nem is mondom hogy ez csak a bejelentett pénz, de állítólag a 70 mellé a 4 órás még kap 10-15-öt/hó zsebbe, míg a teljes állású semmit.
Akkor voltaképp ki keres jobban?
A szigorú számokban mi tud beteg lenni áruld már el!
nettó 70 osztva havi (4x20=80) órával = 875 az órabér
nettó 130 osztva havi (8x20 = 160) órával = 812 az órabér
Ebben mégis mi a beteg, ha ezt kiszámolom és megkérdem egy diplomás ember ennek megfelelő munkakörben hogyan kaphat kevesebbet mint egy takarítónő?
Nem lehet ez olyan leterhelő munka, ha ennyi időd van gyakorizni. Én se fizetnék neked többet 130-nál.
Ha az idődet gyakorin való vergődés helyett képzésre fordítottad volna, már új szakmád lenne.
"Miért, ő diszponál a cég anyagi ügyei felett? Ő ad majd nekem emelést?"
Mi se fogunk emelést adni. Szóval miért remegsz itt folyton?
"Én se fizetnék neked többet 130-nál."
Na látod párban vagy a főnökömmel mert ő se fog.
De van azért egy apró gond....
HOoy én diplomásként diplomás munkakörben foglalkoztatott vagyok ergo a garantált bérminimum járna nekem. Ami per pill br 210 nettó 140.
És én 130-art kapok. A cég a munkáltató JOGSÉRTŐ.
Egy szemét szar ócska csaló. És még buta is.
Mert ha jön egy rutin munkaügyi revízió és ez kibukik (mint legutóbb... ) akkor a céget megint szarrá büntetik (nem először)
Hülye mint a segg. Egyszer megégette magát de tálcán kínálja magát hogy újra újra!!
És a piti szar szemét csalásával megspórolt pénz 3x fizeti majd ki büntinek.
Az okos a más kárán a hülye a sajátján se...
Ismerjük.
Na jó kis hely ez ? Egy ócska szar csalófészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!