Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen embernek való a gyári,...

Milyen embernek való a gyári, szalag munka? (a fogatlan,8általános embereken kivűl)

Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 11:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%

#10-esnek big respect 👍

Ilyenkor jót röhögök, a sok nyomorult irodai kukacon akik ide járnak panaszkodni, hogy még nettó 200-at sem keresnek a semmirevaló aktatologatásukkal miközben egész nap egy székben meresztik a seggüket egy képernyőt bámulva. 😁

2020. márc. 1. 20:42
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

@20:42

Két rossz véglet van, az egyik akikről te írsz, a másik pedig a magadfajta.

2020. márc. 1. 20:45
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
#11 én éppen ezért mennék el kivitelezésbe fél év múlva, mert jelenleg már nem 8-9 órát ülök a gép előtt, hanem kevesebbet és én úgy érzem ez nekem jobban bejön. :)
2020. márc. 1. 20:46
 14/19 anonim ***** válasza:
85%

“Ilyenkor jót röhögök, a sok nyomorult irodai kukacon akik ide járnak panaszkodni, hogy még nettó 200-at sem keresnek a semmirevaló“

Ezerszer inkább dolgoznék egy irodában nettó 200at keresve, mint egy gyárban nettó 400at keresve. Fontos a pénz, de nem minden!

Nincs az a pénz, hogy egy gyárban egésznap egy lélekölő, monoton és unalmas munkát végezzek, arról már nem is beszélve, hogy hogyismondjam a gyárban azért jópár nem túl intelligens kollégát is el kellene fizetnem.

Szóval tök jó, hogy vannak jól fizető diákmunká

2020. márc. 2. 00:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

*vannak jól fizető gyári diákmunkák, de köszi inkább nem!

Ezerszer inkább egy irodai állás.

2020. márc. 2. 00:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
* a gyárban azért jópár nem túl intelligens kollégát is el kellene viselnem
2020. márc. 2. 00:41
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Már megint a személyeskedés... :(

Valakinek ez fekszik a másiknak az. Mindenki maga dönt, vagy éppen a sorsa. Ha akar vált, ha nem akar, nem.

Én nem vagyok alkalmas szalagmunkára. Pont. Felesleges erőltetnem, hiába keresnék vele jobban, mert emberileg készülök ki tőle, és az nekem fontosabb, hogy ne így legyen. Én pörgős vagyok, nyughatatlan, nem tudok megállni egy unalmas meló mellett 8-10 órában. Nekem az maga az öngyilkosság. Választottam az agyilag fárasztóbb szellemi munkát, ahol ügyfelekkel foglalkozom.

Mások pedig erre nem alkalmasak, jobban szeretik a kupakokat tekerni egész nap az üvegekre.

Veszekedésnek vége! :)

2020. márc. 2. 05:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak dolgozz nyugodtan 200-ért monitor előtt:) Nekem jó a nettó 400 gyárban, de azért az sejthető, hogy ennyi pénzt nem fizetnek csak úgy ki, alapvetőnél több intelligencia kell, nincsenek elszállásoltatott vendégmunkások sem és a munka sem épp monoton. Meglehetősen változatos, rohan az idő munkavégzés alatt.
2020. márc. 2. 07:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak akinek nem felkapott egyetemi végzettsége van (mérnök, informatikus, orvos) és nincsenek kapcsolatai akiken keresztül/segítségével el tudna helyezkedni. Én ebbe a csoportba tartozom. Majdnem 1 éve kínlódok az álláskereséssel diplomával a kezemben de eddig mindig reménykedtem hogy hátha hátha. De már lassan tarthatatlan a helyzet és a pénzre nagyon szükségem lenne. Ahol lakom pedig 2 opció van vagy telefonos értékesítő vagy gyári melós. Más alternatíva nincs is :( 23/f
2020. ápr. 21. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!