Milyen embernek való a gyári, szalag munka? (a fogatlan,8általános embereken kivűl)
#10-esnek big respect 👍
Ilyenkor jót röhögök, a sok nyomorult irodai kukacon akik ide járnak panaszkodni, hogy még nettó 200-at sem keresnek a semmirevaló aktatologatásukkal miközben egész nap egy székben meresztik a seggüket egy képernyőt bámulva. 😁
@20:42
Két rossz véglet van, az egyik akikről te írsz, a másik pedig a magadfajta.
“Ilyenkor jót röhögök, a sok nyomorult irodai kukacon akik ide járnak panaszkodni, hogy még nettó 200-at sem keresnek a semmirevaló“
Ezerszer inkább dolgoznék egy irodában nettó 200at keresve, mint egy gyárban nettó 400at keresve. Fontos a pénz, de nem minden!
Nincs az a pénz, hogy egy gyárban egésznap egy lélekölő, monoton és unalmas munkát végezzek, arról már nem is beszélve, hogy hogyismondjam a gyárban azért jópár nem túl intelligens kollégát is el kellene fizetnem.
Szóval tök jó, hogy vannak jól fizető diákmunká
*vannak jól fizető gyári diákmunkák, de köszi inkább nem!
Ezerszer inkább egy irodai állás.
Már megint a személyeskedés... :(
Valakinek ez fekszik a másiknak az. Mindenki maga dönt, vagy éppen a sorsa. Ha akar vált, ha nem akar, nem.
Én nem vagyok alkalmas szalagmunkára. Pont. Felesleges erőltetnem, hiába keresnék vele jobban, mert emberileg készülök ki tőle, és az nekem fontosabb, hogy ne így legyen. Én pörgős vagyok, nyughatatlan, nem tudok megállni egy unalmas meló mellett 8-10 órában. Nekem az maga az öngyilkosság. Választottam az agyilag fárasztóbb szellemi munkát, ahol ügyfelekkel foglalkozom.
Mások pedig erre nem alkalmasak, jobban szeretik a kupakokat tekerni egész nap az üvegekre.
Veszekedésnek vége! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!