Ez végig így fog majd menni, hosszútávon megterhelő? Bővebben lent!
Üdv! Felvettek egy gyárba!
Volt egy teszt amin egy vas kis tákolmányra kellett kis csavarokat rahúzni / rátekerni! Nekem 2 perc alatt sikerült (3 felett rossz asszem!) Izgultam nagyon, párszor le is ejtettem 1-2 csavart. De egyébként mindig jól ment! Kérdés azlenne hogy mostantól 8 órában majd mindennap ilyeneket kell csinálnom időre? Ha leejtek ott pl 1-et, akkor ugye lesz tartalék a munkapadomon, mert nem akarok beégni majd.. Illetve mindig ilyen kis mini csavarokkal kell majd bíbelődni? Nem az hogy nehéz lenne kifejezetten, de azért nah.. És ne legyen félreértés, nem a monotonításról beszélek, mert az tetszene! Egyébként ahogy kiderült már gondolom, összeszerelői gyári munkáról lenne szó! Jó igaz, hogy a teszten 2 ember nézett, mérték az időt, izgultam nagyon, de az igazság az, hogy azok a csavarok tényleg nagyon picik voltak. És azt is mondták hogy a másik kezemmel már kéne a többit válogatni..
Egy tesztet csináltál...
Nyilván elmondták mi lesz a tényleges feladat...
Figyelj oda első nap, amikor elkezdik betanítani a valódi munkádat majd és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!