Milyen a Lidl-ben dolgozni? Nagyon megterhelő?
"Nagyon megterhelő?"
Igen, főleg, ha irodában vagy kisboltban dolgoztál eddig. Pörgős, stresszes, legalábbis Bp-en.
"és sok embertől hallom hogy milyen jó hely."
Kitől? Vásárlótól vagy ott dolgozótól? Netán a médiából, aminek a fele sem igaz... Amúgy meg nem is vesznek fel mindenkit - úgyhogy nehogy felmondj addig a helyeden, amíg biztosra fel nem vesznek.
Itt van egy másik ilyen kérdés is, elolvashatod a válaszokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Ismerősöm van ott kb 1 szűk hónapja..Mondta hogy egész jó...
Igazából én a kertészetben dolgozok csak elegem van már az ottani körülménnyel és ezért gondolkozok máson ami pénzbe is jobb mint ez..Decathlont megjártam interjú terén hát hagyjuk is azt a bohóckodást amit ott előadnak interjú címszóval :D
Nem, egyáltalán nem megterhelő. Egyszerűen nem tud az lenni.
Tudod, mi a megterhelő? Kőműves mellett segédmunkásként lenyomni napi 12 órát. Az megterhelő.
Meg trágyát vagy épp szenet lapátolni napi 8-10-12 órában. Az megterhelő.
Megterhelő még a határban kapálni, kaszálni a 40 fokos melegben, "látástól vakulásig".
Esetleg ugyanabban a kánikulában, a napon, egy útépítő cég számára robotolni a forró aszfalt közepén.
Vagy az uránbányában lehúzni 30 évet.
Kb. ezek a megterhelő munkák.
Egy légkondicionált, Lidl-ben eltölteni napi 8 órát, az leányálom ezekhez képest.
Ismerem a kinti 30 x fokos forróságba kerti munkát végezni,közel 2 éve csinálom..Végnyomtam én már havazást,levél hullást meg forróságot is :D
Csak ugye szeretnék feljebb lépni de nem mellesleg közelebb dolgozni mert most napi 2 órát utazok..
"Nem, egyáltalán nem megterhelő. Egyszerűen nem tud az lenni."
Hmmm. Akkor biztosan "jókedvében" fordult ki a válla az egyik ott dolgozó ismerősömnek, úgy, hogy a mentő vitte el, aztán amikor a vállal nagy nehezen rendbejött, akkor a dereka állt be - mindezt 35 évesen.
nyilván olyan sokat "pihent" a 15-20 kg-os dobozok emelgetésével, hogy attól ilyen jók az ízületei...
vagy nyáron a kasszázásnál a 10-15 kg-os dinnyék emelgetésével.
Nyilván a kertészet sem egy leányálom, de ott legalább nem kell az emberekkel foglalkoznod - a növények nem szólogatnak be :-)
"mert ez előtt kb annyi tapasztalatom van kereskedelem terén hogy kb semennyi."
Hát, ne haragudj, de akkor nem sok esélyed van: a Lidl-ben nem csak árut töltenek fel, hanem konténert pakolnak ki, de pékárunál sütnek, húspultban (ha van) dolgoznak, kasszáznak, stb. - mikor mit kell csinálni.
Elkezdesz feltölteni egy pultot, de közben szól a "csengő", hogy ugorj be a kasszába, aztán, ha lement a sor, vissza feltölteni, de közben arra is kell vigyázni, hogy az otthagyott dobozban ne essenek el az emberek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!