Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » SSC-ben tényleg bármilyen...

SSC-ben tényleg bármilyen diplomával lehet dolgozni?

Figyelt kérdés
Tényleg elég egy Sscs állás helyhez egy bármilyen diploma? Tanár, bölcsész, média, közigazgatás stb. És milyen munkát lehet ott kapni ilyen diplomáért? És mennyi pénzért?

2020. febr. 29. 21:32
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
20%

Hihetetlenül ostoba vagy, 30as.

Én is ismerek olyat, aki opsman, és csak érettségije van. Meg nekem is van kollégám.

2020. márc. 7. 12:04
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Mint azt te is láthatod, mindenki tisztában van vele, hogy hazudsz, tehát nem értem mi értelmét látod folytatni...attól neked jobb lesz az életed, hogy munkanélküliként itt hazudozol magadról vadidegeneknek? Az is nagyon szánalmas, hogy semmit nem tudsz reagálni a kommentemre, de próbálsz itt mellébeszélni, holott alapvető munkaerőpiaci tényekkel nem vagy tisztában.
2020. márc. 7. 15:58
 33/48 anonim ***** válasza:
64%
Én itt befejeztem. Hülyékkel felesleges vitatkozni. Hat éve dolgozom ebben a szektorban, ismerem, mint a tenyeremet.
2020. márc. 7. 17:24
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Hülyékkel valóban teljesen felesleges, mindenki nagyon értékeli, hogy abbahagyod a hazudozást. Ideje volt.
2020. márc. 8. 05:16
 35/48 anonim ***** válasza:
78%

Kár hogy név és azonosító nélkül megy itt a válaszolgatás mert így nehéz azonosítani ki-mit írt. Ennek megfelelően nem is tudok majd kettőtökén végig menni.

A SSCkben dolgoztam Budapesten 5 évet, most külföldi SSCben dolgozom.

Idekint sem ragaszkodnak a papírhoz bizonyos pozíciókban (sok helyen még csak rá sem kérdeznek), a tapsztalatot keresik. Aki kontár úgy is kirakják gyorsan.

Otthon ez az ember hiány miatt fokozottan igaz. Accounts Payable területen teljesen gyakori hogy angol/német/francia tanárok is vannak, igaz nagyon komoly dolgot nem bíznak rájuk. A nyelvtudás fontos és sok helyen a ritka nyelvet jól fizetik (angolon kívül már minden az).

Így fordulhat elő hogy 3 év SSC tapasztalattal BR450 APre egy német tanárnak nem kiugró.

Contractorok: Ha valaki fix emberként keres 500 ezret, annak a temporary contractor kollégája simán megkeresi a +25%át. De a contractor sokszor sehol sincs állományban ha 3 hónapra kell egy cégnek, akkor a közvetítő is CSAK 3 hónapra alkalmazza. Ha a negyedik hónapra nincs assignmentje/projektje akkor abban a hónapban nem kap fizetést. Így fordulhat elő hogy az eszméletlenül jónak TŰNŐ ajánlatra nemet mond valaki. Gondolom IT szektorban a zsozsó még nagyobb.

2020. márc. 8. 17:31
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
nem vitatom, hogy be lehet ezekre a helyekre jutni minden fele diplomaval meg jo nyelvtudassal, de kozben vagy a ceg jovoltabol vagy sajat indittatasbol kell fejlodni, hogy valaki oda jusson..senki nem fog egy sima mezei bolcseszdiplomasnak netto 450et fizetni a tudasaert mert vannak sok ev tapasztalattal rendelkezok akik nagyon orulnenek annak a penznek...itt alapveto kulonbsegekre kene figyelni..nwm mindegy te 10 eve csinalod vagy tegnap kezdted. De az 1.6 millio per hot akkor is sokallom
2020. márc. 8. 17:37
 37/48 anonim ***** válasza:
64%
36: senki sem mondta, hogy ez kezdőfizetés? Te ezt honnan vetted?
2020. márc. 8. 18:03
 38/48 anonim ***** válasza:
64%

Sima mezei bölcsész 350ről indul. Interjúztattam sokat és aki jön az tudja hogy a multi megengedhetik maguknak hogy jobban megfizessék az embereket és úgy kérnek.

"vannak sok ev tapasztalattal rendelkezok akik nagyon orulnenek annak a penznek"

Stimmel. A gond az az hogy sok év tapasztalattal rendelkezőket külföldön is keresik és külföldről is megkeresik.

Long story short: A legtöbb random diplomás SSCben dolgozónak nem sok esélye lenne ilyen pénzekre ha nem lenne ekkora ember hiány.

2020. márc. 8. 18:38
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
nem fizetnek netto 350et egy kezdonek, foleg nem bolcseszdiplomasnak és főleg nem call centerben😃 ha bruttoban beszelgetunk oke, de nettoben ez nem egy kezdo fizetes, ez tény
2020. márc. 8. 18:51
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne 38-as, hogy most ezt nettóban vagy bruttóban értetted. Mert bruttóban reális, meg szerintem nem is vitatja senki, de egy kezdő CC-snek nettóban büdös életben nem fognak ennyit fizetni. Ezt az indokot meg hagyjuk már, hogy a multik megengedhetik maguknak, hogy sokat fizessenek...valóban megengedhetik, de amíg hatalmas a kínálat a nyelvszakos bölcsészekből, addig nyilván nem fognak 350 nettót kifizetni nekik. Ez nyilván kiderül statisztikákból is, de ha kicsit képben van az ember, akkor magától is végig tudja gondolni, hogy ugyan minek fizetne olyan bért egy multi egy CC-snek, ami még egy kezdő fejlesztőnek is kiugróan jónak számít.:D
2020. márc. 8. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!