SSC-ben tényleg bármilyen diplomával lehet dolgozni?
Hihetetlenül ostoba vagy, 30as.
Én is ismerek olyat, aki opsman, és csak érettségije van. Meg nekem is van kollégám.
Kár hogy név és azonosító nélkül megy itt a válaszolgatás mert így nehéz azonosítani ki-mit írt. Ennek megfelelően nem is tudok majd kettőtökén végig menni.
A SSCkben dolgoztam Budapesten 5 évet, most külföldi SSCben dolgozom.
Idekint sem ragaszkodnak a papírhoz bizonyos pozíciókban (sok helyen még csak rá sem kérdeznek), a tapsztalatot keresik. Aki kontár úgy is kirakják gyorsan.
Otthon ez az ember hiány miatt fokozottan igaz. Accounts Payable területen teljesen gyakori hogy angol/német/francia tanárok is vannak, igaz nagyon komoly dolgot nem bíznak rájuk. A nyelvtudás fontos és sok helyen a ritka nyelvet jól fizetik (angolon kívül már minden az).
Így fordulhat elő hogy 3 év SSC tapasztalattal BR450 APre egy német tanárnak nem kiugró.
Contractorok: Ha valaki fix emberként keres 500 ezret, annak a temporary contractor kollégája simán megkeresi a +25%át. De a contractor sokszor sehol sincs állományban ha 3 hónapra kell egy cégnek, akkor a közvetítő is CSAK 3 hónapra alkalmazza. Ha a negyedik hónapra nincs assignmentje/projektje akkor abban a hónapban nem kap fizetést. Így fordulhat elő hogy az eszméletlenül jónak TŰNŐ ajánlatra nemet mond valaki. Gondolom IT szektorban a zsozsó még nagyobb.
Sima mezei bölcsész 350ről indul. Interjúztattam sokat és aki jön az tudja hogy a multi megengedhetik maguknak hogy jobban megfizessék az embereket és úgy kérnek.
"vannak sok ev tapasztalattal rendelkezok akik nagyon orulnenek annak a penznek"
Stimmel. A gond az az hogy sok év tapasztalattal rendelkezőket külföldön is keresik és külföldről is megkeresik.
Long story short: A legtöbb random diplomás SSCben dolgozónak nem sok esélye lenne ilyen pénzekre ha nem lenne ekkora ember hiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!