Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » SSC-ben tényleg bármilyen...

SSC-ben tényleg bármilyen diplomával lehet dolgozni?

Figyelt kérdés
Tényleg elég egy Sscs állás helyhez egy bármilyen diploma? Tanár, bölcsész, média, közigazgatás stb. És milyen munkát lehet ott kapni ilyen diplomáért? És mennyi pénzért?

2020. febr. 29. 21:32
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
65%

Na a 18-as válaszból derült ki, hogy hatalmas kamu tényleg a 74%-os. A büdös életben nem fognak napi 250 eurót fizetni egy call centeresnek Budapesten. Eleve nem értem miért kamuzik valaki egy anonim oldalon ilyenekről, de ha hazudsz, legalább reálisat kamuznál.

A 74%-os troll által említett fizetés (ami ugye ha utána számolunk magasan millió feletti bruttóra rúg) valóban elérhető SSC-ben is. Csak nem Service Desknél, hanem pénzügyi igazgatóként és hasonló vezetői pozíciókban (tegyük hozzá itthon még ilyen pozíciókban is eléggé ritka!). Tehát olyan pozíciókban, ahova a büdös életben nem fognak felvenni egy bölcsész diplomával, hanem nyilvánvalóan megkövetelik a szükséges közgazdász, IT diplomákat terület függvényében.

A korábban említett 450 nettó viszont nem teljesen irreális cél egyébként. Ha folyékonyan megy 2-3 keresett nyelv és járul mellé valamilyen specifikus tudás is akkor össze lehet szedni ennyit x év tapasztalattal a 74%-os által SSC-s melókban titulált droid munkakörökben is akár, de ez már nagyon a plafon, és egyáltalán nem tipikus, és nem lesz elég a bölcsész diploma, hanem kell mellé valamilyen extra tudás is.

Egyébként senki nem szidta a bölcsész diplomádat, szóval kezdhetnél valamit a kisebbségi komplexusoddal. Azt sem vitatta senki, hogy egész szép pénzeket meg lehet keresni ilyen végzettséggel is megfelelő nyelvtudás birtokában. Csak azért maradjunk a valóság talaján és ne hazudozzunk.:)

2020. márc. 6. 16:27
 22/48 anonim ***** válasza:
35%
Nem hazudtam.
2020. márc. 6. 18:05
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem. Ezzel mindenki tisztában van, aki legalább minimális szinten ismeri a szektort. Az kevés lesz, hogy mondogatod, hogy nem hazudsz.
2020. márc. 6. 19:57
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy aki a 21-es választ lepontozta a trollon kívül az mégis mit érez? Mármint érdekelne melyik ténnyel nem ért egyet bárki is.
2020. márc. 6. 19:58
 25/48 anonim ***** válasza:
17%

Nekem nem lesz kevesebb a fizetésem attól, hogy te nem hiszed el.

Amit példának írtam, az pedig egy valós ajánlat volt, megkaptam, de nem vállaltam el, mert szakmailag zsákutca lett volna (L1), ráadásul fix term, ami nekem nem tetszett.

2020. márc. 6. 20:02
 26/48 anonim ***** válasza:
32%
jajaaaaa persze szakmailag zsákutca havi 1.6-1.7 millia egy call centeresnek :D:D:D:D:D menj vissza aludni
2020. márc. 6. 20:30
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos, én is azonnal visszautasítanék egy 1,6 milliós fizut, ha 450 ezret keresnék egyébként. Fizut megháromszorozni szakmailag zsákutca. Egyébként is hatalmas a kereset a call centeresekre, bármikor odadobják az embernek a millió bruttót akárhol. Ez az új programozó-mérnöl-orvos.

(Viccelődünk, de igazából nagyon szomorú, hogy van aki erre élvez, hogy ilyen ordas nagyokat hazudik random idegeneknek)

2020. márc. 6. 21:17
 28/48 anonim ***** válasza:
70%

El is olvassátok, amit írok, vagy csak a számokat megnézitek és fröcsögtök? Írtam, hogy határozott idő, három hónap. Családom van, inkább a biztos, hosszútávú, előrelépést is jelentő melót vállaltam. Akkor is, ha azt a három hónapot jól megfizetik. A másik pedig valóban a kihívás hiánya. L1 meló dögunalom, lélekölő. Felveszed a telefont napi 8 órában legalább 40szer, csevegsz németül, átveszed a gépét, megcsinálod, közben fél kézzel logolod a jegyet, a harmadikkal meg chated zaklat a user.

Az induló, frissen átvett serviceknél mutatni kell az ügyfélnek, hogy bőven van ember a desken, hogy ne aggódjanak. Aztán három hónap után dobják őket, vagy átveszik határozatlan időre, de kevesebb fizuval, mondjuj L2nek vagy ilyesmi.

A cégnek megéri jól megfizetni jó embereket, cserébe megtehetik, hogy nem 40 órában foglalkoztatják, hanem ahogy épp szükség van rájuk. Ha egy hónap alatt három accounton pakolgatják össze-vissza, akkor sem szól semmit, hiszen jól meg van fizetve. Ráadásul nem kell szórakozni a bejelentéssel, meg a munkáltatói adókkal, hiszen katásan vannak foglalkoztatva. Hogy ez mennyire szabályos, azt hagyjuk, semennyire.

2020. márc. 6. 21:40
 29/48 anonim ***** válasza:
78%
Párom br. milliót kap nemet, angol nyelvtudással (mindkettő bőven felsőfok), diploma nélkül (érettségije van), 10 év munkatapasztalattal , IT Ops Managerkent. Én br. 550-et egyetemi (penzugy) diplomával, angol nyelvtudással, 3 év tapasztalattal, finance analystkent. Neki elég szívás, mert kb mindig elérhetőnek kell lennie (este, hétvégén is), nekem nagyon laza.
2020. márc. 6. 22:13
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

28-as: Tisztában vagyunk vele, hogy mit csinál egy call centeres, ne aggódj. Emiatt vagyunk tisztában azzal is, hogy soha nem fogják kifizetni nekik az általad említett összegeket.

"A cégnek megéri jól megfizetni jó embereket"

Persze, az SSC az egy jótékonysági szervezet. Egy olyan munkára, amire bruttó 300-ért is bármikor találhatna embert, mert százasával jönnének a nyelvszakosok, kifizet 1.6 milliót. Ők ilyen kedvesek. Ne éljünk már álomvilágban könyörgöm, az SSC vezetőségében sem hülyék ülnek.:D

Egy IT managert pedig nem vesznek fel érettségivel.

2020. márc. 7. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!