Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A fizetésemelésnél új szerződé...

A fizetésemelésnél új szerződést kell aláíni?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen dolgozom már lassan 1,5 éve. Nemreg kértem fizetésemelest és tegnap szóltak, h kaptam is. Nagyon örültem neki és bele se gondoltam, h talán erről kellett volna kapnom. Most jutott eszembe csak ez. Ez az első emelesem és az első igazi munkahelyemen is, nem tudom hogy megy ennek az adminisztrációs része.

Magamtól úgy gondolnám, h kéne erről valami papír, mert szó elszall, írás megmarad...

2020. febr. 20. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Kellene kapni, de így belegondolva, én sosem kaptam külön szerződést amikor fizetésemelést kaptam. Fizetési papíron mindig rajta volt az emelt fizetésem, és abból is adóztam mindig.
2020. febr. 20. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Mi csak egy papírt kaptunk, hogy emelték és szevasz.
2020. febr. 20. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
ha nem kapsz papírt, akkor az csak bónusz és elvehetik bármikor szó nélkül.
2020. febr. 20. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Én szoktam kapni papírt, béremelési értesítő . Az van rajta, hogy mikortól és mennyi lett, illetve hogy a munkaszerződés egyéb pontjai nem változtak.
2020. febr. 20. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem új szerződés, hanem szerződésmódosítás, de igen, kell róla papír.
2020. febr. 20. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!