2018-ban (március) aláirtam egy 4éves szerzödést 138ezer bejelentettel. Közben 2019 (november) megszültem. Meg kellett volna emelni a bérem?
Nem a bérminimum, hanem a minimálbér 149 ezer most. Nem kötelező emelni, lehet visszavettek hat órába és akkor máris megvan a pénzed.
Amúgy csak egy kérdés? Hogy a viharban szültél meg 2019 novemberében, amikor még csak október van? :D Ismered Martyt? :D Bár gondolom az 2018 november akart lenni, vagyis akkor kaptál csedet és most tartasz a gyednél.
Vagyis idén még nem kaptál egy kanyi vasat sem, mint bér (mivel ugye fizetés nélküli szabin vagy effektíve), ezért igazából baromi mindegy, hogy milyen bér van megállapítva, nem (amúgy honnan tudod, hogy a számfejtésben nem írták át év elejével)? Amikor visszamész, akkor majd át lesz írva a béred.
Igen bocsi elírtam az éveket!
Pályázat miatt irtam alá a 4évet
Ma azt hallottam hogy nem.kötelesek megemelni mivel 4év 138ezer 8órába amit vállaltam.
Igazából az a kérdésem lényege hogy akkor most a 138 a bér vagy a 149?(mert ugye elvileg már 149-nek kellene lennie).
Csak pl ha jan.1-től 149-nek kellene lennie és elvileg "munkaidő alatt vagyok" akkor ha visszamegyek és csak 138-at adnak..akkor mondhatják azt hogy mert ennyit vállaltam és ennyi lett a pályázatba betervezve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!