Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aláírtam a szerződést, kitöltö...

Aláírtam a szerződést, kitöltöttem a papírokat, de nem hívtak. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt a Pannon Work-nél voltam, új munka miatt. Kitöltöttem a regisztrációs papírokat, a szerződést is aláírtam és mondták, hogy ma hívnak és újra mindent elmondanak, meg olyat is amit akkor még nem. És nem hívtak, az iroda zárva van. Emellett lenne egy másik munkalehetőségem is. Ha aláírtam itt a papírokat és nem hívtak, írjak egy e-mailt- nekik, hogy nem aktuális vagy várjak még, hátha később vagy szombaton felhívnak?

2019. okt. 4. 15:23
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
+1: mivel járna az, ha miután aláírtam ezeket, vissza mondom a jelentkezést? Csak legvégső esetben, ha holnap se keresnek.
2019. okt. 4. 15:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen papírokat?
2019. okt. 4. 15:29
 3/14 A kérdező kommentje:
A regisztracios papirokat es munkaszerzodest
2019. okt. 4. 15:49
 4/14 qkker1 ***** válasza:
100%
Van próbaidő a szerződésben?
2019. okt. 4. 15:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég fura. Mikortól vagy bejelentve?
2019. okt. 4. 16:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs sajat peldanyom, mert azt mondtak azt is ma kapom meg, a munkaltato alairasa nem volt rajta. Probaido nem volt a szerzodesben, alkalmi munkarol van szo.
2019. okt. 4. 17:24
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Csessze meg! Írja alá először a munkáltató, aztán nyomja a dolgozó orra alá.

Hogy'mik vannak...

2019. okt. 5. 05:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Ha hétfőig nem jön válasz az e-mail-re, hova kellene mennem? Menjek a céghez, hátha tudnak mondani valamit vagy az irodába? Nem akarom, hogy baj legyen, nekem senki se szólt a kezdésről, hogy hányra menjek.
2019. okt. 5. 07:49
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Ez a pannon work nem valami közvetítő cég? Konkrét munkaszerződésed van valahova vagy csak regisztráltál a pannonba? Mert ha csak regisztrálva vagy akkor nem fognak azonnal hívni, csak akkor ha találtak neked valamit.
2019. okt. 5. 23:22
 10/14 A kérdező kommentje:
Konkret munkaszerzodest irtam ala, hetfoi kezdetet mondtam nekik azt mondtak az jo es a kozvetitom mondta, hogy akkor penteken hiv a reszletek miatt, mikorra menjek stb de nem hivott
2019. okt. 6. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!