Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aláírtam a szerződést, kitöltö...

Aláírtam a szerződést, kitöltöttem a papírokat, de nem hívtak. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt a Pannon Work-nél voltam, új munka miatt. Kitöltöttem a regisztrációs papírokat, a szerződést is aláírtam és mondták, hogy ma hívnak és újra mindent elmondanak, meg olyat is amit akkor még nem. És nem hívtak, az iroda zárva van. Emellett lenne egy másik munkalehetőségem is. Ha aláírtam itt a papírokat és nem hívtak, írjak egy e-mailt- nekik, hogy nem aktuális vagy várjak még, hátha később vagy szombaton felhívnak?

2019. okt. 4. 15:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%
Akkor holnap hívd fel őket te.
2019. okt. 6. 10:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor ne menjek el a céghez így?
2019. okt. 6. 10:14
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Így hogy azt se mondták meg hogy hányra menjél és hova, én nem mennék. Holnap reggel felhívod őket és legfeljebb kedden kezdesz.
2019. okt. 6. 12:52
 14/14 A kérdező kommentje:
És ha azt mondják ott várták, mikor érkezem és nem mentem? Mondhatom, hogy engem nem értesített senki időpontról? Én mondtam, hogy hétfőn tudnék kezdeni és azt mondta a közvetítő az jó, de hogy mikorra érjek be, nem tudom. Lehet ebből bajom?
2019. okt. 6. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!