Magyarországon ma vannak olyan munkakörök, ahol nem kérnek CV-t és nincs állásinterjú? Ha igen, mik ezek?
Azért kérdezem, mert belefáradtam már, hogy diplomásként egyik pozícióról másik pozícióra küldöm a CV-met és még csak vissza sem válaszolnak. Az interjún meg majd úgyis folytatnák tovább a szívatást kiszűrve a szemszínemtől, a péniszméretemen át azon kérdéssel bezárólag, hogy milyen típusú egysejtű állatka prezentálja legjobban a szakmai motivációmat.
Nekem ezekből a kötelező fasisztoid körökből pedig már nagyon elegem van és BSc-vel is szívesen elmennék olyan munkahelyre, ahova "csak úgy" felveszik az embert. Nem érdekel milyen sz** és hogy mit kell csinálni, de már elegem van a munkanélküliségből. Persze külföld lenne a legjobb megoldás, de egyrészt a nyelvtudásom is nulla, másrészt ismerősöm sincs, aki segítene a kinti életben így a nyugati munkavállalás kilőve.
Szakmai gyakorlatod se volt az egyetem alatt? Az úgy elég fura mondjuk.
Az meg, hogy mégis mit lehet elrontani... Nekünk egyetemen volt egy óra, már nem is emlékszem mi volt a neve, de ilyeneket vettünk, CV, motivációs levél és egyebek írása, a tanár hozott be valós rossz példákat, nem hittem el némelyiket, hogy hogy gondolta a pályázó... :D
"Szakmai gyakorlatod se volt az egyetem alatt? Az úgy elég fura mondjuk."
Olvasd el még egyszer a korábbi kommentem. Írtam erről is. Más kérdés, hogy ez csupán 3 hónap volt és nem is valami elit IT cégnél hanem csak a közigazgatásban.
De most már mindegy is. Mivel már nem vagyok hallgató nem is lehetek gyakornok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!