Kifizettetheti velem a munkaadőm a céges autó javittatásának költségét, ha elromlott miközben használtam?
Mármint fagyálló helyett sima vizet öntöttél bele?
Azért az is vicces, hogy egy bőven garanciális autót nem visznek el javíttatni...
Hibáztál, ez nem kérdés, hiszen ha valamit nem tudsz, akkor hogy tudsz felelősséget vállalni érte?
Gondatlan károkozás miatt van helye kártérítésnek. A szerződésed tartalmazza ennek mértékét.
"csak nekem azt senki sem mondta"
Sajnos ez nem igaz, a gyakorlati és elméleti oktatás keretében is elhangzott amikor a jogosítványt szerezted.
Egyébként biztos van külön dokumentum ami szabályozza a cégautó használatát, amit aláírtál a munkaszerződésed mellett. Azt kellene elolvasni.
Ha pedig már jelezték, hogy veled akarják kifizettetni, akkor egy munkajogi ügyvéddel is beszélj mielőbb szerintem, mert ez 7 számjegyű összeg lesz.
Ugye te csak tetteted a hülyét?
Nyilván azért árulnak hűtő folyadékot, mert a víz is ugyanúgy jó, csak szeretünk ezerszeres áron vásárolni. :))
És hát igen, tök jogos, ha ezért tiéd a felelősség. Ez annyira alap! De te mondhattad volna az elején, hogy nem értesz hozzá! Az is jobb lett volna.
Ez oké, de akkor minek locsolsz bele vizet? És egyáltalán honnan tudod hova? Miért nem a benzin helyére öntötted?
Ha tudod hova kell, akkor azt miért nem hogy milyen folyadék való bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!