Tényleg több a munkalehetőség Pesten mint vidéken? Elsősorban Pesti emberek véleménye érdekelne
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 22:38
11/14 anonim válasza:
Székesfehérvár mellett lakom. Ez elvileg nem olyan rossz régió, vannak itt cégek bőven. Viszont szülés után nem vettek vissza, így állást kellett keresnem. 2 évig még csak állásinterjúra sem hívtak ebben a városban, pedig beadtam szinte mindenhova a pályázatom. Pestiek meg folyamatosan, pedig csak feltöltöttem az önéletrajzomat pár helyre, nem konkrét állásokra. Ha vállalom, hogy felköltözök, szerintem 1 hónapon belül lett volna állásom. Az ingázást annyira nem nézték jó szemmel.
12/14 anonim válasza:
Gyárba? Semmit nem mondasz azzal hogy hol dolgozol. Ez olyan mint a “kórházban dolgozom”. Jó, és szívsebész vagy vagy portás? Ilyet csak az mond aki a ranglétra alján van. Szalag mellett Pesten is azonnal találsz állást.
13/14 A kérdező kommentje:
SMT operátor vagyok, tehát nem a ranglétra alja
2020. jan. 28. 23:34
14/14 anonim válasza:
Igen.
Laktam pesten nyilván helyből jobb bemenni,de már vidéken lakok. Nekem jó a közlekedés, megéri nekem. Kisvárosban lakok, mellettünk van egy nagyobb város ahhoz képest elég gyér a felhozatal.
Nekem sokat dobott az életemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!