Pénzügyi tanácsadó vélemény?
A feladatod nem a tanácsadás lesz, hanem értékesítened kell azokat a termékeket, amelyeket előírnak számodra. Sajnos a vevők fognak pórul járni. Általában befektetésnek álcázott unit linked biztosítás.
Ahogy fent is írják, ha nem pénzügyes vagy és nem konkrét állásra jelentkezel bankban hanem csak úgy általában "pénzügyi tanácsadási munka, másodállásban is végezhető" akkor azok 100%-a valamilyen ügynöki, értékesítői meló. Gagyi megtakarításokat, biztosításokat kell rásóznod az ismerőseidre és csak jutalékot kapsz.
Még rosszabb az MLM rendszerű, azok gyakorlatilag legalizált piramisjátékok (azaz fizess be valamennyit valami fantasztikus befeketésbe, de majd ha hozol új ügyfeleket és azok is újakat akkor milyen mesés pénzt tudsz keresni).
Ahogy fent is írták: menekülj, felesleges időpazarlás!
Szia!
Kérlek küldd el nekem privátba a számodat, elmondok pár dolgot, majd ami érdekelhet.
Először is, egy stabil, fix munkahely kell, azzal tudsz tervezni, kiadásaidat fedezni! Ha ez megvan, akkor jöhet minden más.
Az OVB ne haragudj, hogy így fogalmazok, de az konkrétan a legmocskosabb üzletkötői játszmákat generálja. Volt barátom "dolgozott nekik", alaphangon -60 ezerbe került neki kiszállnia, sajnos a szerződését nem láttam, csak azt, hogy mennyire elszállt az öltöny eleganciától. Így emiatt félve ugyan, de elkezdtem egy gyakornoki "állást" egy termék nélküli cégnél ( termékkel rendelkező az OVB stb) az állást azért aposztrófoltam, mert valójában addig nem az, amíg ki nem járod azt az utat, hogy egyáltalán ez a pálya az - e, aminek valóban véled, vonz - e és van -e hozzá tehetséged a kommunikáció terén.
Mindenesetre a legfontosabb az nem a jutalék, hanem a fix alapbéren alapuló havi összeg, amiből fizeted a létfentartásod!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!