Mennyit keres egy fordító?
Figyelt kérdés
Tudom, már volt kérdés, de régebben, meg igazán nem mondták meg, havi átlagra lennék kiváncsi, mondjuk egy fordítótól vagy ismerősétől, köszi.2010. júl. 22. 12:46
1/2 anonim válasza:
Nincs havi átlag szerintem, az határozza meg, hogy épp mennyi a fordítanivaló. Barátnőm (franciatanár) diákmunkában lefordított egy hivatalos levelet, mondták, hogy akkor ezt egy órának számoljuk, kapott 500 Ft-ot érte. Röhej...
2/2 anonim válasza:
En 20 eurot kaptam, mikor egyszer le kellett forditanom egy orvosi szoveget, spanyolrol angolra, volt vagy 4-5 oldal. Nem volt egyszeru, de amugy is szivessegbol csinaltam, es munkaidoben, szoval nem volt rossz penz, csak azota nem volt tobb lehetosegem a forditasra. Pedig neha jo lenne gyakorlasnak:-(
De, hogy a kerdesre is valaszoljak, szerintem sincs fix ber. Ha van sok forditanivalo, jol lehet keresni, ha meg nincs, akkor nem. Azt hiszem amugy, karakterekben szamoljak, nem, hogy mennyit kapsz egy forditasert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!