Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy fordító?...

Mennyit keres egy fordító? Otthoni munkát vállalnék, mennyit kérhetek oldalanként/karakterenként/.. stb?

Figyelt kérdés
Lehetőségem lenne otthon fordítást vállalni. Már kaptam is egy ajánlatot, de nem tudom, mennyit kérhetek, ha van tapasztalatotok, írjátok meg. Köszi.
2008. márc. 26. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én kb két éve 1400 ft-t kértem 1700 leütésért. Fordítóiroda ennél jóval többet kér, de én nem vagyok hivatalosan fordító tolmács, számlát sem tudtam adni. Sztem 1800-t nyugodtan elkérhetsz. 1700 leütés kb másfél oldalnál egy kicsit kevesebb.

2008. márc. 26. 09:31
 2/4 anonim válasza:
100%
Szia! Egyik rokonom is ezzel foglalkozik Ő 1ft kér karakterenként. Szak vagy speciális szöveg esetén 2ft. Számla nélkül baráti áron.
2008. márc. 26. 16:05
 3/4 anonim válasza:

előttem szólokhoz fordulnék kérdéssel.

És hogyan tudtok munkát szerezni? honnan tudnék pl otthoni fordítói munkához jutni? Pl könyv fordítása meg ilyenek?

Még nem vagyok fordító, de nagyon érdekelne.

2010. máj. 13. 16:20
 4/4 anonim válasza:
én szintén ezt kérdezném :) nagyon próbálok találni ilyen internetes, angol fordítós dolgot. de sajnos, egyet sem találok, ha meg igen, még én fizessek.. :(
2011. jún. 14. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!