A 4%-os infláció nem bőven elég indok a béremelésre?
Azt most hagyjuk hogy az infláció nem 4% de még 14% se nagyon hanem több (max a kumulált inflációs ráta ennyi) ld a zöldség élelmiszer lakás stb árak most nem is ez a lényeg.
Hanem az hogy ha valaki egy cégnél X éve nem kapott emelést és odamegy a főnökhöz emelést kérni akkor az hogy van infláció és alsó hangon is 4% (hahahahhaha....) nosz ez nem elég indok egy emelésre?
Mert a főnök azt kérdi miért adna emelést. Erre én azt mondom azért adjon mert nem akarok kevesebbet keresni márpedig ha a bérem marad helyben az infláció meg működik, akkor ez reálkereset csökkenést okoz és nem korrekt csökkent bérrel alkalmazni valakit.
Ez nem totál helyes és helytálló érv?
Most persze jönnek majd a trollok akik szerint nem érv. De hát őszerintük semmi sem érv.
Hogyne jönne ide, hiszen semmit nem kezdtél a diplomáiddal.
Tök feleslegesen csináltad meg őket. Az idő alatt tanulhattál volna olyan dolgokat, amiknek köszönhetően nem maradtál volna ilyen semmirekellő.
"hiszen semmit nem kezdtél a diplomáiddal."
??? És ezt te honnan tudod? Halkan jelzem hogy 10+ éve a diplomámmal melózok szakterületen.
Ha az nem lenne még itt se lennék.
Szoc ágazat egyébként....
Mielőtt benyögnéd milyen terület ez. Szoc ágazat.
Ahhoz különösen balfsznak kell lenni, hogy az ember 3 diplomával itt tartson az életben, mint te.
Semmit nem érő szar diplomákat csináltál, vagy hogy sikerült ezt összehoznod? És minek?
Azzal mit érsz, hogy írogatod itt ki folyamatosan a szánalmasabbnál szánalmasabb kérdéseidet?
Élvezed, hogy mindenki szarnak tart?
"Élvezed, hogy mindenki szarnak tart?"
Hidd el annyira te nem tarthatsz szarnak engem hogy az engem érdekelni tudjon. Ez a képlet itt magas kb mindenkinek. Sokan írták már "nem zavar hogy ezt meg azt gondolunk rólad"?
NEM.
Abszolút nem.
Nincs szükség belekötni semmibe, az összes kérdésednél az összes válasz arról szól, hogy mekkora szerencsétlenség vagy.
Arra vagyok kíváncsi, hogy miért írogatod ki ezeket a kérdéseket újra és újra.
"Arra vagyok kíváncsi,"
Vagy rájössz erre magadtól vagy így halsz meg mert ezt tőlem soha soha meg nem tudod.
De az ok olyan egyszerű mint a faék. Jöjj rá.
"De az ok olyan egyszerű mint a faék. Jöjj rá."
Ahogy az előzőek írták, gondolom az az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!