Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akinek fültágítója van (mondju...

Akinek fültágítója van (mondjuk 10 mm), az a Ti szemetekben el van ásva? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Főleg HR-esek válaszát várom, de mindenki véleménye érdekel.
2010. júl. 21. 22:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem a mindenki kategóriába tartozok:):

Nincs elásva,mindenkinek a saját dolga hogy mit csinál magával.Na jó,ha családtag,akkor nem 100%-osan saját dolga,de amúgy igen.

(a másik kategóriába kik tartoznak:) )

2010. júl. 21. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:

Ilyenre gondolsz?

[link]

Hát aki így néz ki, azt én nem venném fel sehova ahol emberekkel kell érintkezni, az fix. Nagyon extrém, és nagyon hülyén néz ki. Árufeltöltőnek még esetleg elmegy, de mondjuk ügyfelesnek vagy eladónak...? Bár egy számtechboltba még talán ez is elmegy, de egy ruházati osztályra már nem hiszem.

Bár én is csak a mindenki kategóriába tartozom.

2010. júl. 21. 22:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem...régen a fiuknál a fülbevalo is kiverte ennyire a biztositékot sokaknál.szoval nem a külsőt nézem kizárólagosan.

csak azon gondolkodtam el mostanság,hogy ha ezt kiveszik lógni fog a helye?vagy 80 évesen is benne lesz?

2010. júl. 21. 23:07
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk tuti nem lenne felvéve. A vezetésből többen öncsonkításnak tartjuk.
2010. júl. 21. 23:27
 5/13 A kérdező kommentje:

Értem! Köszönöm a válaszokat:)

Nem akkorára gondoltam, mint ami azon a képen van, hanem mondjuk ilyenre: [link]

2010. júl. 22. 07:33
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Hat ez sem sokkal kisebb, ha meg nem csinaltattad meg, ne is tedd, szerintem. Hidd el, keves eselyed lenne normalis munkara. Az emberek tobbsege manapsag azert meg nem annyira nyitott, hogy az ilyesmi tetszen nekik.
2010. júl. 22. 13:37
 7/13 A kérdező kommentje:

Na, az biztos, hogy nem nyitottak:) Amúgy a lyuk összeszűkül, ha kiveszem a tágítót:) Szóval szinte észre sem lehet venni:) Nekem már elég régóta van tágítóm, csak gondoltam megkérdezem:)

De amúgy dolgoztam már vele boltokban, ráadásul lány vagyok:) Volt olyan főnököm, akit egyáltalán nem zavart, szinte észre sem vette:) Ráadásul nem is egy kis semmi neve bolt volt:)

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 22. 18:45
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Én azt hiszem, egy ilyen fültágítós srác..legalább hárommal hátrébb indul egy állás interjún:)
2010. júl. 24. 23:40
 9/13 A kérdező kommentje:

Mert ilyen a világ, sajnos:)

Az egy dolog, hogy nem tetszik valakinek, de hogy ezért el is ítélje azt az embert...

Van aki teljesen kulturáltan néz ki, mégis tömeggyilkos.

Láttam Én már estélyiben utcán okádó "kulturhölgyet".

Én nem cigizek és nem iszom:) Odafigyelek, hogy mozogjak stb.

Köszönöm a választ:)

2010. júl. 25. 08:20
 10/13 anonim ***** válasza:
49%
De ez egy olyan dolog, hogy az operába se abban a ruhádban mész, amiben autót szerelni szoknál. Vagy ha mégis, akkor ugye nem csodálkozol, ha a biztonsági őrök "felkérnek" a távozásra, nemde? Pedig az autószerelés is egy szakma, és szükség is van rá. De nem oda való.
2010. júl. 25. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!