Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Próbaidő alatt jár-e jutalom?

Próbaidő alatt jár-e jutalom?

Figyelt kérdés
4 hónapos a próbaidőm, 3 hónapja vagyok egy cégnél. MIndenki kapott év végi "pulykapénzt", csak én nem. Még az a kollégám is elég jelentős összegben részesült, akinek 1 hete járt le a próbaideje. Igazságos ez?

2019. dec. 20. 11:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

19#

Nálunk erre is lehetőség van, a közvetlen vezetők differenciálhatnak ki mennyit kapjon, kapjon-e egyáltalán. Csak a keret van meghatározva mennyit oszthat szét. Ha ő úgy dönt, hogy egy valaki kapja az egészet, akkor egy fogja. Sokak szerint ez sem korrekt, mert pofára megy.

Ellenben szerintem pont a régen ott dolgozókkal nem fair, ha a próbaidősök is kapnak jutalmat. Nálunk pl. ezeknek a személyeknek még a juttatások sem járnak, a bérkeretük alapján gyakorlatilag semmit nem tettek a közösbe, így ha megkapnák ők is ugyanazt a százalékos jutalmat, másnak kellene kevesebbet adni...

Nálunk ez így működik és így fairnek érzem az időkorlátot.

2019. dec. 21. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!