Próbaidő alatt jár-e jutalom?
Figyelt kérdés
4 hónapos a próbaidőm, 3 hónapja vagyok egy cégnél. MIndenki kapott év végi "pulykapénzt", csak én nem. Még az a kollégám is elég jelentős összegben részesült, akinek 1 hete járt le a próbaideje. Igazságos ez?2019. dec. 20. 11:49
11/21 anonim válasza:
Nálunk is időarányosan adják az év végi jutalmat.
Aki nincs itt legalább 6 hónapja nem kap semmit.
12/21 anonim válasza:
Miért járna? Majd jövőre kapsz. Ez egy ilyen dolog el kell fogadni. Nézd a többiek szemszögéből, ők ott vannak régebb óta, neked mire adjon a főnök, meg mennyit? Legyen először annyi a jutalom, hogy próbaidő végén nem küld el, hanem megtart. Aztán lehet pedálozni a többiért.
13/21 anonim válasza:
Én 2 nap rendkívül plusz szabadságot kaptam nem pénzt.
14/21 anonim válasza:
panaszold el a főnöknek aztán hátha kicsap
nem kell telhetetlenkedni, dolgozz jobban
16/21 anonim válasza:
Értem én hogy fáj, hogy nem kaptál, de értsd már meg hogy a munkáltató dönti el!!!
Nálunk tavaly év végén az kapott jutalmat aki január 1-től alkalmazásban állt. Idén meg az aki novembertől. Szerintem meg az az igazságtalan, hogy 2 havi munka után megkapta az egész éves bónuszt...
17/21 anonim válasza:
"... mert az elvégzett munka után jár az év végi jutalom..."
Nem jár, legfeljebb jut.
18/21 anonim válasza:
Nálunk sem jár annak, aki nincs legalább 6 hónapja a cégnél. Igaz ez új munkavállalókra és pl. gyesről visszatérőkre is. De értelemszerűen aki november 25-én nyugdíjba megy, az se fog már december közepén jutalmat kapni, pedig neki még azt gondolom járhatna is a szája. :)
19/21 anonim válasza:
Attól, hogy valami le van írva bizonyos szabályzatokban még nem lesz kevésbé pofátlan. Kidolgozhatja valaki a belét is 4 hónap alatt a cégért, meg lophatja is a napot végig. Egyéni elbírálás alapján kellene osztani a jutalmat. Ha az adott illető esetében az előbbi eseg áll fenn, akkor járjon az a jutalom. Nevetséges, hogy a különféle vállalati dolgok mennyire nem adaptívak.
20/21 anonim válasza:
Te koma, ennyire elégedett vagy magaddal, hogy még jutalmat is adnál magadnak?
:-)
Lehet, 01.06-tól már nem is leszel a cégnél, januárban minden visszaesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!