Ez munkaviszony létesítésnek számít, vagy még nem?
Pályáztam több állásra, ugyan is a jelenlegi munkaviszonyom 31.-vel véget ér.
Az egyik interjún szimpatikusnak tűnt minden. Az alap adataim le kellett írnom egy lapra. Azt mondták vissza jeleznek egy héten belül.
Tegnap vissza is szóltak, hogy alkalmaznának január 13.-tól. Rábólintottam, hogy oké persze, érdekel!
Ezen a dátumon kellene megjelennem náluk, beléptetést és üzemorvost rendezni. Hozzá teszem, semmit nem írtam még alá, csak az alap adataim tudják mint adó, taj, szem.ig szám stb.
(Megváltozott a hangnem, az ajánlat sem kecsegtető..)
Ha az ünnepek után még is meggondolnám magam, megtehetem, hogy elállok akár egy szó nélkül az ajánlatuktól és nem jelenek meg?
22/f
Sajnos erről nincs fogalmam, hogy próbaidőt kötnének e ki vagy sem, ha nem kötnének alá sem írnék semmit. Bár még azt sem tudom, mit tartalmaz a szerződés, mert ugye az csak januárba derülne ki, gondolom 13.-án még nem jelentenének be.
Nem kívánok felelőtlen döntést hozni, ezért sem akarom egyből vissza mondani, még mérlegelni akarok.
"(Megváltozott a hangnem, az ajánlat sem kecsegtető..)"
Engem azért érdekelne, mit takar ez a mondat.
Mi változott az állásinterjú óta?
Lehet, nem is ugyanaz hívott, mint aki interjúztatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!