Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Titeket is rosszul érintene...

Girlll3 kérdése:

Titeket is rosszul érintene az alább felsoroltak?

Figyelt kérdés
Kollégák szülinapot és névnapot szoktak tartani. Ehhez beszednek pénzt, de a munkám miatt én nem tudok mindig részt venni. Jó, félre raknak az ételből, de szerintem furcsán jön le az egész, mert én nem tudok rajta részt venni, mégis beszállok anyagilag. Arra hivatkoznak, hogy az én szülinapom is meg lesz ünnepelve, illetve, hogy raknak félre az ételből. A főnököm meg lekezelő, beszól, hogy nekem hova kell mennem, mintha én nem tudnám, de nem is az a baj, hogy szólt, hanem az, ahogy szólt, miközben csak kollégával beszélgettem. Állítólag velem van gond, mert az én stílusom nem oké, mikor én vagyok folyton leszólva. Merészeltem kommunikálni egy másik kolléganőmmel is közösségi oldalon, akinek ünnepeltük a névnapját és rám szólt, hogy hagyjam békén munkaidő után. Boldog névnapot kívántam neki, meg kértem, hogy rakjanak félre a kajából, illetve rákérdeztem, hogy mire költi majd a pénzt. Meg párszor nyyitottam felé. Erre azt kapom vissza, hogy hétvégén ne írjak, meg csak munka miatt írjak. Neki problémái vannak, de nekem is, nem csak őneki. Mindenki mindenki telefonszámát tudja, én mikor el akartam kérni senki nem adta meg. Betegállomány alatt senki rá se kérdezett mi van velem. Amúgy meg rémálmodom ettől a helytől, mert két helyre járok, kórházakba és megviselt, amiket láttam. Tény, hogy nagyon nem erre számítottam.

2019. dec. 7. 16:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
5 vok: eddig mit mondtak az ünnepeltek, hogy mire költötték a pénzt? Most már kíváncsi vagyok.
2019. dec. 8. 19:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen, egyik kollégám mondta. Meg is mutatta, hogy mit vett. A másik kettő nem mondta. Azért is vagyok picit nehéz helyzetben, mert más korosztály. Nyilván nekik már minden a család körül forog. Ezzel foglalkoznak leginkább, meg hát szeretnek sütni, főzni, szóval igazi háziasszonyokkal vagyok körbevéve.
2019. dec. 8. 19:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Kabátot vett az egyik kolléganőm. Születésnapra: 1000 Ft-ot szánunk,névnapra meg: 1500 Ft-ot. Közel 2 hónapja vagyok ott, eddig 5000-et kértek tőlem. Nem nagy összeg, amúgy. Lesz majd karácsonyi buli is. Ajándékozás.
2019. dec. 8. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Ebben az a szép, mikor több ezret kifizettel aztán mielőtt a tiéd jön távozol a cégtől...
2019. dec. 8. 22:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Dehogy... visszakérem, ha felmondanék vagy nekem mondanak fel. Van Mikulás is, arra kaptam csokikat mindenkitől, de nekem kiment a fejemből ez. Ez zavar mondjuk, de nekem felnőttként a Mikulás már nem jelent semmit.
2019. dec. 8. 23:11
 16/18 anonim ***** válasza:

5. vok: ez olyan, mint az mlm vagy pilótajáték vagy vmi ilyesmi. Mindenki befizet és majd egyszer sorra kerülsz, ha sorra kerülsz. Az, hogy visszakéred, háát... Lehet, de tudod, olyankor a fizetés nagyon messze lesz vagy már el is költötték.

Vki kabátot vett? Hányan vagytok ott? Mindegy is, nem ez a lényeg, az a baj, hogy biztos vagyok benne, nem akarja mindenki ezt a butaságot csinálni, de hát ha egy is kilép, akkor tönkre teszik az életét a munkahelyen a többiek...

Ha nem érzed jól magad, akkor tényleg próbálj meg másik melót keresni, nem ér annyit, hogy olyan helyen dolgozz, amit nem szeretsz.

2019. dec. 9. 20:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Tudom, tetejébe olyat követelnek rajtam, ami lehetetlen. Pl megfigyeltetik valakivel, meddig vagyok leltározni az egyik kórházban és mennyi idő alatt érek vissza a másik kórházba. Tömegközzel mentem, már 3-kor nem tud visszavinni más. És még én vagyok a nem fair, mert ez 45 percbe telt most. A másik:nem riasztózhatom be a területet, csak próbaidő után. Mert ugye akkor tudnám a kódot... Mégis mit hisznek? Mi kellene nekem onnan?
2019. dec. 9. 20:58
 18/18 anonim ***** válasza:
5. vok: az is lehet, hogy ezek a megfigyelések nem Neked szólnak személyesen, hanem a próbaidős új dolgozónak. Nyilván rosszul esik, megértelek, de ebből a szempontból őket is. Az más, hogy a tömegközlekedés nem taxi, ezt sokan elfelejtik. A többi viszont tényleg súlyos...
2019. dec. 10. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!