Hogyan tudnék bejutni a médiába? Vagy akár a felsoroltak közül melyiket kellene elkezdenem érettségi után tanulnom és elvégezni?
Jelenleg 23 éves vagyok nagyon sok minden érdekel pl érdekel a színészet zeneművészet is érdekel azon belül a dj producer lemezlovas szak.
Ami még érdekel banki szakügyintéző pénzügyi számvitel. Ingatlan közvetitő. Pénzügyi nyomozó gazdaság védelem.
Gazdasági informatikus.
Steward légiutaskísérő .
Ezek azok amikben eltudnàm magam képzelni és amik szóba jöhetnek.
Ami fontos hogy meghallgatom a véleményeket de csak őszinte nem oltogatos kommenteket várok.
Ötleteket is szívesen meghallgatok.
Jelenleg 23 éves vagyok és családi okokbol 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezem viszont levelező tagozatos gimnáziumot kezdek el szeptemberben. Most pedig a nyáron májusban teszem le a b kategóriás jogsit mert azert ha minden kötél szakad sofőrködni elmennék.
"dj producer lemezlovas szak."
Aztat hol okitjak?
Ha jol nézel ki an eselyed valami aljadek műsorba bekerülni mint való világ. Amúgy semmi
Kérdező, az szép, hogy nekifogtál tanulni, DE!
Miért nem inkább valamilyen szakgimnáziumot végzel, miért sima gimnáziumot? A szakgimnázium egyszerre ad szakmát és érettségit. Nem tudom, levelezőn hány éves a gimnázium, de ha 4, akkor 27 évesen még mindig semmilyen képzettséged nem lesz - az idő meg megy...
"Steward légiutaskísérő ." - ehhez minimum középfokú angol tudással kell rendelkezni.
Itt vannak Neked gazdasági szakközépiskolák, próbálj meg inkább átjelentkezni valamelyikbe - azzal többre mész, mint egy sima gimivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!