Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mérnökinformatikát melyik...

Mérnökinformatikát melyik egyetemen érdemes elvégezni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok,hallottak alapján írnátok nekem egy kb top 5-ös listát? Főleg inkább Dunántúlról és Budapestről.

2016. okt. 29. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Akkor menjél ilyenre, ha már legalább 10 éves korod óta programozol és integrált áramköröket raksz össze, és persze nem érdekel a pénz. Ja és persze a szakmán kívül nem érdekel semmi más. Tehát se gyerek, se család, se nő.

Egyébként meg felejtős.

2016. nov. 2. 03:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bullshit, amit az előző ír. Az tényleg kell, hogy szorgalmas legyél és szeresd, amit csinálsz, mert szabadidőd nem lesz. De egy nagyon jó és érdekes szak ez.

Amúgy top 5 nekem:

1.) BME (de szétszivatnak, én ezért nem ezt választottam)

2.) Óbudai (gyakorlatiasabb, ide járok és nagyon szeretem)

3.) Szeged

4.) Pázmány

5.) Győr vagy Debrecen

(az utolsó háromról nem sokat tudok csak ismerek onnan embereket és az alapján ítéltem meg, az egyetem milyenségéről nem feltétlenül helyes a következtetésem ezek alapján.)

2016. nov. 6. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
NE MENJÉL INFÓRA!!!!
2016. dec. 16. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Menj nyugodtan infóra!

2017. febr. 4. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!