Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy boncmester,...

Mennyit keres egy boncmester, patológus/igazságügyi orvosszakértő, és egy kórboncnok? Van a felsoroltak közül bármelyikre kereslet Magyarországon? 16/L

Figyelt kérdés

Eü iskolában tanulok, jelenleg az első évemnél járok. Régebben is érdekeltek ezek a szakmák, a halottakkal sincsen gondom. Láttam már néhányszor halottak, és ismerem magamat, nem kellene sok idő ahhoz, hogy a ramaty állapotban lévő testeket megszokjam. Szagokkal ugyanez a helyzet. Anno évekig kényszerültünk erősen sz*r és húgy szagú lakásban élni egy ember miatt, ezért az ilyen dolgok engem már nem borzasztanak el mára sem, meg amúgy sem lehetne frissen nyílt rózsa illat, nem is számítottam soha ilyenre.

Nem az CSI, NCIS, és további sorozatokból indulok ki, hogy ezt én akarnám csinálni - mielőtt valaki írná, hogy messze áll az itteni valóságtól.

2018. máj. 26. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Van kereslet, s sokat keres. Van ilyen ismerősöm.
2018. máj. 27. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Legkevesebbet a boncmester, legtöbbet az igazságügyi szakértő. Na de az utóbbihoz sokkal több tanulás is kell és rengeted tapasztalat
2018. máj. 31. 20:05
 3/3 anonim válasza:
0%
hát én havi 1 milio ft
2018. dec. 27. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!