Szerintetek nem késő ezt a szakmát kitanulni? Mi a véleményetek maga a szakmáról hivatásról? Vagy válasszam a felsoroltak közül valamelyik másikat?
23 éves vagyok 8 általános iskolai végzettséggel rendelkezem mert anyukám beteg apukám pedig éjjel nappal dolgozik 12oraban plusz másodállásban ezért nekem is dolgoznom kellet hamar hogy tudjak nekik segiteni. Az utóbbi időben elkezdett foglalkoztatni a téma hogy bekellene fejezni a sulit szóval gimnazium aztán szakma. Viszont több szak irány is érdekel engem első sorban érdekel a pénzügyi nyomozó mint hivatás. Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem első fele hogy nem késő kitanulni ezt a szakmát? Érdekel az ingatlanozàs ingatlan közvetítő értékbecslő . Színészet. Steward légiutaskísérő . Banki szféra pénzügy számviteli szak banki ügyintéző szakma.
Nos a kérdésem másik fele pedig ezekre alapozodna pl hogyha nem a pénzügyi nyomozó azakot válasszam szerintetek akkor ezek közül melyiket ? Vagy ha vannak javaslatok az se rossz.
23 éves határozott megbízható inteligens fiatal férfi vagyok amugy.
Igazabol most ebben az evben májusban kezdem el a jogosítvány megszerzését és szeptemberben pedig az esti vagy levelező tagozatos gimnáziumot .
Azért szeretném befejezni a tanulmányaimat mert ugy gondolom hogy az erettsegi és szakma megszerzése után több lehetőségem van és legalább nem néznek hülyének a munkáltatók mint moat 8 általános iskolai végzettséggel . És mindig azt tartom a szemem előtt hogy igy 8 általános iskolai végzettséggel csak is kényszerből fogok dolgozni egy munkakörben de ha valamit elvégzek és az érdekel is akkor mar nem a kényszer pénz keresés lesz az elsődleges pont az életemben. Persze fontos.
Komoly őszinte korrekt válaszokat várok.
Köszönöm
Köszönöm szépen azoknak a választ akik konkrétan nekem cimezték a válaszukat.
De azért örülnék hogyha nem egymás válaszait kritizálnàtok.
"de egy 40 fős csoportra 300-an jelentkeznek azt is vedd figyelembe :) onnan tudom hogy barátnőm most jelentkezett és utánanéztünk. De persze itt mindenki jobban tud mindent és az informatikai szakokra mindenkit felvesznek tanulni se kell"
Infós szakokra a legtöbb helyen minimummal be lehet kerülni. Ezt onnan is tudom, hogy magam is ezen végeztem és minden évben figyelemmel követem a ponthatárokat. Max ilyen BME és néhány évente az ELTE ami húzós. Az intézmények 60-70%-a 280.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!