Friss diplomás vagyok (turisztikai közgazdász) nem tudok elhelyezkedni, mi lehet az oka?
Rengeteg helyre beadtam az önéletrajzomat és motivációs levelemet, egy két nappal utána be is hívtak interjúra a legtöbben. Második körös interjúkon is voltam, de a végén mégsem engem választottak.
Mi lehet a gond velem?
Több nyelvet is beszélek, köztük az angolt felsőfokon, a szakmai gyakorlatomat is egy kiemelkedően jó cégnél szereztem meg, továbbá az interjúk során mindíg figyeltem, hogy a kisugárzásom megfelelő legyen és jó benyomást keltsek.
Ti hány megpályázott állás után kaptatok egy ajánlatot?
Talán először egy alacsonyabb pozíciót kéne megpályáznom mint recepciós, vagy titkárnő?
Köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok a kérdésemre, egy kettő komment megnyugtató volt számomra és találtam köztük hasznos válaszokat is mint pl hogy ne görcsöljek úgy rá az interjúra, lehet ez volt a gond, hogy túlságosan meg akartam felelni.
20# Te aztán nagyon művelt ember lehetsz :)
Lehet hogy nem tartozik a nehéz szakok közé de ahhoz, hogy megkapd a diplomádat 2 felsőfokú nyelvvizsgával kell rendelkezned, tehát kötve hiszem hogy annyi ember ezt a kisujjából kirázná, talán évekkel ezelőtt amikor nem volt még a nyelvvizsga kötelező..
Kérdező,
a mellékelt ábra szerint igen. Legalábbis engem igazolnak a tények:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!