Egy introvertált személynek milyen munkát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Igazából már van egy állásom, de sikerült rendesen belecsapnom a lecsóba, mert egy telefonos ügyfélszolgálathoz vettek fel kb. fél éve, és hát képzelhetitek... Előtte nem túl sokat beszéltem, most meg vitázhatok egy rakat értetlen emberrel, egyszóval nem igazán rám szabták ezt a munkát. Ti mire váltanátok? Esetleg egyetem? Az érettségim nem lett rossz meg angolul is tudok stabil középfokon, csak fogalmam nem volt, hogy merre tanuljak tovább, és emiatt aztán eljöttem dolgozni. És hát érettségivel ez volt az első hely, ahova felvettek, de nem igazán az én pályám. Esetleg lenne értelme valami lazább munkát keresni és mellette mondjuk első lépésként az angolt megtanulni felsőfokra?2019. dec. 3. 18:24
11/12 anonim válasza:
Átmehetsz másik irodai munkára, azért van olyan bőven, ahol nem hülyékkel kell vitázni egész nap.
12/12 anonim válasza:
Csak nem szeretsz beszélgetni a "panaszkodó ügyfelekkel", vagy kb rosszul vagy, ha belegondolsz, hogy felhívatnak az ügyfelek?
Mert ha csak előbbi, akkor nem kell "introvertált" munkát keresned, mert alapvetően "általánosan"(nem csak az introvertáltaknak az) stresszes munkakörnek minősül az ügyfélszolgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!