Baltaarcúu kérdése:
Introvertált munka?
Figyelt kérdés
Van itt valaki, aki szintén introvertált,és sikerült a személyiségének megfelelő állást szereznie,amit szeret is?Amiből nagyjából meg is tud élni?Kevés emberrel van körülvéve...2018. nov. 24. 17:46
1/10 anonim válasza:
Ez egy anonim oldal, ezért fogalmam sincs, kik vannak itt.
2/10 anonim válasza:
Nagyjából az összes távmunka ilyen.
3/10 anonim válasza:
Pszichológus leszek. Egyszerre egy emberrel vagyok :) így szuper.
4/10 A kérdező kommentje:
írjatok még...
2018. dec. 2. 18:49
5/10 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő, én is annak vallom magam de vannak még nálam is introvertáltabb kollégák, senkit sem zavar.
El lehet lenni egész nap zenét hallgatva.
6/10 anonim válasza:
Összeszerelői munka, könyvtáros, úszómester, éjjeliőr...
7/10 anonim válasza:
Összeszerelő pont nem. Az vagyok és van sok szalagmunka ahol soo ember ül melletted és elötted is. Nehéz csendben lenned amikor körülötted mindenki beszél meg nevetgél. Pont sz*r ebből a szempontból
8/10 A kérdező kommentje:
Hmm...még írjatok...
dec. 4. 09:53
9/10 anonim válasza:
Igazából szerintem majdnem minden back office irodai munka, onnantól már csak csapat függvénye.
10/10 anonim válasza:
Programozó, éjjeliőr, esetleg irodai adminisztrátor, jutuber
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!