A HR-esek nagy része miért alkalmatlan a munkájára itthon?
Munkám során gyakran kerülök kapcsolatba HR-esekel, nagyon lenézőek, önteltek, nem foglalkoznak a munkavállalókkal... Amikor munkát kerestem, szintén ilyenekbe futottam bele. Még a diákszövetkezeteknél is megy ez a stílus.
Külföldön máshogy tapasztaltam a dolgokat, ott normálisak, kedvesek, kedvező helyzetbe hozzák az interjúalanyt és a későbbiekben is számíthat a támogatásukra.
Valszeg azért néznek le, mert lenézendő vagy.
Velem kedvesek, aranyosak voltak eddig mindenhol.
Kedves első,
rengeteg az alkalmatlan ember HR területen.Olyanok, akik utálják az embereket, csak úgy gondolták, ilyen területen ellehet lébecolni egy irodában kis energiabefektetéssel és speciális tudás nélkül.
Továbbá, Magyarországon nem forrta még ki magár HR-es kultúra.
Én több multinál is dolgoztam, 5-ből három HR-es alkalmatlan a területére.
Kedves 4,
nem a tudatlanság a legnagyobb probléma.
Egy igazi HR-es, türelmes, jóindulatú, szeret em
berekkel foglalkozni.Hiszen a neve is az "human resources" azaz emberi erőforrás.
Sok olyan dolgozik ezen a területen, aki utálja az embereket.Alkalmatlan bármiféle ügyfélszolgálati,minden olyan munkára, ahol emberekkel kell foglalkozni.
És ez a legnagyobb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!