Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan munka, ami mellett...

Van olyan munka, ami mellett járni tudnék az esti egyetemre?

Figyelt kérdés

Utolsó utáni-utáni-utáni esély, mert nem szívesen hagyom ott se az egyetemet, se az adott szakterület autodidakta tanulását. Talán meg is szerettem, jól fizetne, jól jönne.

Én idióta ott hagytam miatta egy kellemetlen, de jól fizető (nettó 200 felett kicsivel) állást, mert rugalmatlan volt.

Otthon voltam másfél hónapot, közben mondhatjuk felmértem a piacot, és reggeltől estig tanultam. Sokat fejlődtem ezalatt az idő alatt.

Most találtam egy állást, elvileg részmunkaidős, de a sok szünet ledolgozása miatt heti 40 órát vagy még többet bent vagyok, olyan elosztásban, hogy képtelenség mellette tanulni.

Van valahol olyan munka, ami mellett reálisan lehet?

Ha nem lesz még rosszabb a világgazdaság helyzete (ebben a szakmában már vagy 3-4 cégről hallottam rosszakat), akkor még fél-1 évig kellene kibírnom.

Miért nincs délelőttös, reggeli komissiózás, takarítás?

Miért csak eladói van? Az meg miért olyan sok órában, hogy ne lehessen mellette tanulni?

2019. nov. 26. 06:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"Azt ne várd, hogy nettó 200 ezres melót fogsz kapni 8-12-ig munkaidővel"

Ezt hol írtam?

Egyébként majdnem az összes csoporttársam szakmában dolgozik, csak tudnám, hogyan...

Nem lehet erősebb végzettségük, mint amit én hamarosan megszerzek, óráim már nincsenek, csak a vizsgák vannak hátra.

Igazságtalan ez, na mindegy.

2019. nov. 26. 08:41
 12/22 anonim ***** válasza:
22%

Csoporttársaid valószínűleg nem rinyálnak, hanem kerestek munkát maguknak

Vállalkozó vagyok, nem heti 40 órát dolgozom, mégis megy egy mérnöki szak levelezőn

2019. nov. 26. 08:51
 13/22 A kérdező kommentje:

Én is kerestem munkát, szakmait is, ősszel 6 interjún voltam, munkanélküliként egész nap tanultam.

Azt hiszem, ezt a részét lezárhatjuk.

Arról én nem tehetek, hogy jól megélsz, mégis széthajtod magad, nem sportolsz, nem alszol eleget, nem élvezed az életet és beteg leszel 40 évesen.

Egyébként nem érdekel, hogyan csinálod, ezt a részét is lezárhatjuk.

És akkor gyengébb képességűeknek ismétlem. Dolgozhatok heti 40 órát plusz ebédidők plusz egyetem plusz AUTODIDAKTA KÉPZÉS, amit ez a szakma megkíván, de akkor se lesz munkáltató, aki tűri, hogy heti x-szer 15-kor lelépek.

Én vállalnám a kevesebb fizut cserébe hogy ne tegyem tönkre magam, de a jelenleginél jobbat nem sikerült találnom, pedig egész ősszel kerestem.

Ezt a részét is lezárhatjuk.

2019. nov. 26. 08:59
 14/22 anonim ***** válasza:
31%

Köszi, hogy aggódsz, de nem hajtom szét magam, ezért mondtam fel tavaly és lettem vállalkozó, mert sok volt a minkaviszonyban a munka (egész konkrétan 3 embert vettek fel hejettem, amikor én eljöttem, igaz 6+1 volt a javaslatom, de ebben már benne volt az is, hogy épp 1 beosztottat próbàltam felvenni a meglévő mellé). Sportolok, élem az életem, és 42 évesen köszönöm, jól vagyok.

4. diploma, ebből 3 évet jártam anno nappalira. 2 diplomát levelezőn fejeztem be, 1-et végig levelezőre jártam, mostani is végig levelező.

Te csak kifogásokat ketesel

2019. nov. 26. 09:10
 15/22 A kérdező kommentje:

Heti 40 óránál több munka és mellette egyetem igenis túlhajtás, majd rájössz.

Én magamat úgy látom, hogy 2,5 hónap keresgélés után megtaláltam és elfogadtam a kínálkozók között a lehető legeslegeslegjobbat.

Közben szakmait is kerestem, a junior szint felényi tudással, több helyen így is el voltak ájulva tőlem. Nem sikerült, ez van.

Munkanélküliként tanultam és olyan tesztfeladatot oldottam meg sikeresen, amiből mikor megkaptam 1 szót se értettem

Ha elmondod, hol a kifogás és mit tegyek másképp, lehet nálad van a kitörésem kulcsa.

Ja, túlhajtani azért nem fogom magam. És nincs támogató közeg mögöttem, pont nekem kell támogatnom valakitm

2019. nov. 26. 09:16
 16/22 anonim ***** válasza:
16%
6 interjú az semmi. Kis túlzással akkor is elmegyek egy fél év alatt ennyire, ha nem keresek állást (figyelem a piacot, képben kell lenni).
2019. nov. 26. 09:22
 17/22 A kérdező kommentje:
Ennyire hívtak be junior szint alatti tudással. Szerintem jó teljesítmény. 😊
2019. nov. 26. 09:28
 18/22 anonim ***** válasza:
16%

Nálunk kis túlzással a fél egyetem telefonos ügyfelszolgálati munkát csinál a Telekomnál vagy a Telenornál. Havonta minimum 60 órát kötelező csak dolgozni és nagyon rugalmasan te oszthatod be majdnem teljesen, hogy melyik napon érsz rá 4-6-8 órát dolgozni.

Nettó alap órabér 1000-1100 ft körül.

2019. nov. 26. 10:50
 19/22 A kérdező kommentje:
Esti mellett?
2019. nov. 26. 13:29
 20/22 anonim ***** válasza:
84%
De nem mindegy? A lényeg, hogy nagyon rugalmas az, ahogyan tudsz járni hozzájuk akármilyen iskola, vagy egyéb elfoglaltság mellett. Ha akarod, akkor mész reggel 6-ra dolgozni, ha délutántól már suli van neked. Vagy hétvégén. Vagy kis túlzással ahogy akarod.
2019. nov. 26. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!