Ha valaki 2019. Szeptember 02-vel kezdett el dolgozni akkor a 3 hónapos próbaidő December 02 vagy Január 02-vel telik le?
Figyelt kérdés
2019. nov. 19. 12:07
3/7 anonim válasza:
90 nap a próbaidő a szerződésedben, úgyhogy dec 1
4/7 anonim válasza:
Nem is értem, hogy jön ki a január, az már 4 hónap múlva lesz. Ha szeptember 2-án kezdtél, akkor december 1 a próbaidő utolsó napja, és december 2-án megkezded a cégnél a negyedik hónapodat.
5/7 anonim válasza:
A 3 hónapos próbaidő értelemszerűen 3 hónapig tart, nem 4 hónapig. Sok sikert hozzá...
7/7 anonim válasza:
Szerintem a december 1 rossz válasz. De én sem vagyok jogász.
Ezt találtam jogász oldalon:
"Fontos, hogy a próbaidő nem határidő, hanem időtartam! Ennek megfelelően is kell számolni, tehát például ha 16-án kezdődik az egyhónapos próbaidő, akkor következő hónap 17-én jár le"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!