Nettó 250ezres fizetéssel van lehetőség középosztálybelinek lenni?
"Középosztály
A középosztály meghatározása a társadalmi struktúra kutatásának egyik állandó problémája. Ezért gyakran negatív definícióval találkozunk: középosztálynak azt a réteget tekintik, ami egyfelől a fizikai/kétkezi munkások és parasztok, másfelől az elit között elhelyezkedik. A középosztály nagysága a 20. század során jelentősen nőtt – különösen Európa nyugati felében. A középosztályba hagyományosan a tulajdonnal rendelkező kisegzisztenciák, valamint a szabadfoglalkozású értelmiségiek tartoztak."
ebbe ÉN beleillek.
"a tulajdonnal rendelkező kisegzisztenciák"
ennyi. van saját lakás saját autó állandó állás---hát,?
"középosztály legeslegalját."
Ezek a nagy bölcsességek milyen autentikus és hivatalos forrásból származnak? Hol van az egzaktul és taxatíve leírva mi az a középosztály és hol az alja teteje? Mert kíváncsi lennék hogy én is ilyen szuperbölcs lehessek.
Linket kaphatok?
@17 Már hogy ne számítana a földrajzi elhelyezkedés. Indiában megéltem egy budapesti lakás kiadásából úgy, hogy minden nap étteremben ettem, sörözgettem és egy percet nem dolgoztam. A tengerparttól egy percre béreltem hónapokra szobát. Kambodzsa ugyanez.
Budapesten 300k nettó alatt szerintem nem érdemes lakni, vidéken meg 200k is tök oké egy csomó helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!