Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek tesztelői, vagy...

Szerintetek tesztelői, vagy térinformatikai munkakör felé mozduljak el a munkahelyemen, ha van rá lehetőség?

Figyelt kérdés
Hosszabb távon melyikkel járnék jobban?

2019. okt. 7. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Tesztelői egy karrier zsákutca,onnan talán lehetsz quality lead de ennyi.

Szerintem inkább fejlesztői vagy hálózatok irány.

Ezek közül egyik sem jó szerintem.

2019. okt. 7. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az elozo commentelo el van tevedve. Ismerek vp-t aki tesztelobol lett, teszt automationosokat viszik mint a cukrot. Tanulsz meg egy kis jenkins meg dockert es maris olyan dolgokat is tudsz amit a fejlesztok nem feltetlenul. En 4 eve kezdt tesztelokent egy ev utan elkezdtem automationnal foglalkozni. mostmar egyedul fel tudok huzni egy teljesen dockerizalt jenkinst. Fizu 950 brutto budapesten...
2019. okt. 8. 05:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen ám utolsó csak,hogy egy fejlesztő is bekonfigolhatja megtanulhatja ezeket.

Aztán teszteket írni bármikor tud egy fejlesztő is sőt a teszt automatizáció is már fejlesztés.

Én voltam automata tesztelő ma is kapok a fejlesztés mellé olyan feladatokat is.

Azonban egy fejlesztő lehet vezető fejlesztő,architect,aztán VP,utána még feljebb a fizu az nem br. 950 hanem inkább már nettó 4 év után,sőt kontraktorként huhh.

Nem mondom rossz meg lenézendő a tesztelés de kevesebb lehetőség mint egy fejlesztőnek sokkal.

Dockert,jenkinst én is tanulom most amúgy jaja szóval azt nagyon érdemes hatalmas zsé.

2019. okt. 8. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!