Azok a munkahelyek amik még inflációkövető béremelést sem adnak, azok így összességében mit gondolnak a munkaerőpiacról?
Itt nem kérdés mennyi az éves bérfejlesztés-semennyi. Már 5éve semennyi, de még inflációkövető sem. Még azt a 2-3 %-ot is sajnálják még azt se adják oda.
A munkaerőn ez meg is látszik a 2 évvel ezelőtti létszám negyede van itt-a többi elment.
Egy ilyen cég ilyen vezetés úgy magában mire számít mire gondol mi lesz ennek a vége?
Vagy úgy vannak vele megy a szekér amíg megy aztán majd bezárnak és kész?
(és erre nem válasz az hogy de én itt vagyok-én igen. De én 1 szál magamban nem oszt nem szoroz meddig maradok ha mindenki más elmegy majd)
" valóban száznyolcvan különböző kèrdező ìrta..."
Állítottam én hogy azokat nem én írtam? NEM.
De azt se hogy IGEN.
Szia, Balázska!
Idén kaptál már fizetést?
Ha kevés az ember akkor majd emelnek. Addig amíg van jelentkező kevés pénzért addig úgyse fognak emelni.
Nálunk is ez volt a cégnél. Amíg egy helyre volt 50 jelentkező addig jó volt a bruttó 900 Ft-os órabér.
Most, hogy sok a gyár a közelben és már a kutya se akart jönni így kénytelenek voltak emelni bruttó 1200-ra ami persze szintén nem sok de jobb mint volt.
"Ha kevés az ember akkor majd emelnek. "
A NULLA jelentkező az neked elég kevés? Szerintem az azért elég kevés.... és emelnek? Nem.
2017ben még 40 fős volt a hely most 19ben 12 .... az emberek 3/4-ede elment és emeltek egy fillért is? Nem.
és ha MINDENKI elmenne akkor se emelnének. Inkább lakat.
Én azt nem értem, hogy régen miért fizettek nektek olyan relative sokat!
Lehet vitatkozni mennyit ér a munkátok, tök mindegy. De akkor régen miért ért többet? Egyre rosszabbul dolgoztok?
"Lehet vitatkozni mennyit ér a munkátok, tök mindegy. De akkor régen miért ért többet? Egyre rosszabbul dolgoztok?"
Már ne haragudj de te egy 1x1 dolgon mit nem értesz? A cég 2014 óta nem nyúlt a bérhez és ennyi.
2014ben ez a bér noha kicsit karcsú volt de nem vészes elment. Iroda és 1 műszak erre bruttó 190 körül-2014ben ez elment.
Most 19ben Pesten ennyit még egy segédmunkásnak se adnak.A teszkós árufeltöltő kezdőbér nem 190 bruttó hanem jóval több.
Az évek elmentek a bér maradt. És ennyi. Ennyi a NAGY magyarázat.... miért dolgoznánk rosszabbul???Ű
A vezetőséget nem érdekli. Majd ha mindenki elment mert más senki se fog ennyiét melózni-nos akkor bezárnak de emelni akkor se fognak 1 ft-ot se.
Ezen mit nem lehet érteni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!