Azok a munkahelyek amik még inflációkövető béremelést sem adnak, azok így összességében mit gondolnak a munkaerőpiacról?
Itt nem kérdés mennyi az éves bérfejlesztés-semennyi. Már 5éve semennyi, de még inflációkövető sem. Még azt a 2-3 %-ot is sajnálják még azt se adják oda.
A munkaerőn ez meg is látszik a 2 évvel ezelőtti létszám negyede van itt-a többi elment.
Egy ilyen cég ilyen vezetés úgy magában mire számít mire gondol mi lesz ennek a vége?
Vagy úgy vannak vele megy a szekér amíg megy aztán majd bezárnak és kész?
(és erre nem válasz az hogy de én itt vagyok-én igen. De én 1 szál magamban nem oszt nem szoroz meddig maradok ha mindenki más elmegy majd)
"De 1/4ed meg ehova nem kell "
óóóó hát a 3/4edre is azt mondta a főnök hogy azok sehova se kellenek és egyikük sincs már itt... hát szopacs. Tévedtél főni.
Ja és nem minimálbér van.
"De akkor se megy el az 1/4 ed"
Nyugtával dicsérd a napot majd akkor mondd ha így is lesz..... a többire is ezt mondták még 1-2 éve és ki van itt azokból? Senki.
De ennek átlátáshoz megint csak ész kéne.
" felesleges fizetni a semmit nem érő munkaeronek"
Ha semmit nem ér a munkaerő akkor a főnök nagyon szarul csinálja hogy a semmitérőknek br 190-220-akat kiad... minek is? A semmit érőknek? Hát főni ezt szarul csinálod.
"kepzetlen segedmunkas"
Van itt olyan? Én itt olyanról nem tudok.....de te nyilván jobban tudod ki van itt mint én aki itt vagyok. Eltaláltam?
Nèzd, persze lehet, hogy a másik száznyolcvan kèrdèst, ami ugyanezt feszegeti pepitában az elmúlt èvekben, meglehetősen hasonló szófordulatokkal, valóban száznyolcvan különböző kèrdező ìrta...
De na, akkor már inkább a lottó ötös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!