Ügyvédjelöltek! Ti mennyit kerestek és hol dolgoztok az országon belül?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta érdekel ez a pálya, de riasztó cikkekbe futottam, így n tudom, belefogjak-e a jogi egyetembe2019. okt. 19. 16:46
31/33 anonim válasza:
Jó, de ha szimpik az ott dolgozók, viszont már a beszélgetésen mondja, hogy ők hosszú távra terveznek a jelölttel, akkor nem szemétség úgy elvállalni, hogy közben tudod, hogyha be is válsz, nem maradsz ott túl sokáig? Vagy majd mondjuk fwlmondáskor akad ki, hogy miért nem mondtad, hogy el akarsz költöznk, akkor nem szenvedtünk volna ennyit. Nem tudom, kicsit tartok ettől,de egyelőre nem lenne más lehetőség az elhelyezkedésre.
32/33 anonim válasza:
Akkor találd ki magad, nem tudok erre mit mondani...
33/33 anonim válasza:
Vállalatnál ezerszer jobb, mint bármilyen ügyvédi irodában. Az a legalja mindennek.
Én fél éve vagyok jelölt, és hiába minden vágyam céghez bekerülni, alig van lehetőség, ami van, onnan meg visszautasítanak. Jelöltnek is csak azért mentem, mert más nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!