Ügyvédjelöltek! Ti mennyit kerestek és hol dolgoztok az országon belül?
Nem, november közepén felmondtak nekem, mert "valaki hibázott, igazából nem te, de valaki, hadd ne mondjam miért küldünk el, de úgysem kell megindokolni, így nem fogom..." Még próbaidőn voltam, így egyszerű volt. Január óta dolgozom egy másik irodában, ide is felvettek volna ősszel csak előtte elfogadtam a másik ajánlatot, de a felmondás után megkerestem őket és januárra lett is kapacitásuk.
Itt jóval jobban a körülmények, normálisabb a vezetőség, a fizetés is kicsit jobb, plusz van céges telefon és minimális cafeteria, bónusz.
Persze a munka itt is sok, a túlóra heti 3 nap alap, megbecsülés minimális, csak egy valaki vagyok aki megkeresi a Volvo lízingdíját. A főnök itt sem egy matyóhímzés, de sokkal jobb mint anno. Mondjuk szabadságra kb. augusztus 20-án mehetek, ami szintén baromi "kedves" a főnöktől, mert ember nincs, munka meg van, az asszisztens meg 2 heteket nyaralgat... Emellett írni kell a munkaidőnket, hogy mivel mennyi időt töltöttünk egy nap, persze a "számlázás" miatt...
Januártól már nem szeretnék jelölt lenni, pont elég lesz ennyi. Baromi méltatlan helyzet, hogy 200 ezer forintokért a belünket is kidolgoztatják és még érezzük magunkat megtisztelve. Nem látom benne egyszerűen a perspektívát, nagyon messze van az, hogy én érdemben ebből profitáljak... Inkább üldögélek a közigazgatásban stb. mert ott tartok, hogy egy 12 éves Opel Corsát nem tudok magamnak venni és ilyen fizetés mellett még évekig nem fogok tudni.
Azon is gondolkodom, hogy szakmát váltok és elkezdtek valamilyen gazdasági szakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!