Szerintetek ez jó fizetés?
Figyelt kérdés
Diákmunka ami fizikai munka és nem kell hozzá semmi végzettség éjszakai műszakra fizet 8 órás műszakokra ha 20 napot dolgozunk akkor nettó 310 ezret.2019. okt. 19. 13:16
3/12 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy nulla papírja és szaktudása van, és többet keres egy diplomás pályakezdőnél.
4/12 anonim válasza:
Jónak nem mondanám, de meg lehet élni belőle, van aki a felét keresi.
Vagy mihez képest kérdezed, hogy jó-e?
5/12 anonim válasza:
Ez egy jó szakinak egy heti bére. Hidegburkolóként ennek többszörösét is megkeresheted.
6/12 anonim válasza:
olvass utána az állandó éjszakai munka emberi testre gyakorolt hatásainak. Utána döntsd el mi ér többet az egészséged vagy az a havi 310e Ft.
Ideiglenesen jó, 40 évet lehúzni ilyen munkakörben, kiábrándító.
7/12 A kérdező kommentje:
Diákmunka és nem főállású.
2019. okt. 19. 17:20
8/12 anonim válasza:
Én diákként örültem volna ilyennek.
9/12 anonim válasza:
Én diákként nem örültem volna 8 órás éjszakai fizikai melónak.
10/12 anonim válasza:
Hát, ha az embernek a szülei egy vajas kenyeret se tudnak kenni, akkor kénytelen áldozatokat hozni. Nálam ez volt a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!