Ha felmentek a felmondási idő alatti munkavégzés alól az voltaképp nekem a lehető legjobb a cégnek meg a lehető legrosszabb?
Ha valaki felmond a munkahelyén akkor van 30 napos felmondási idő mely alapból munkával telne. Ha a főnök azt mondja felment a felmondási idő alatti munkavégzés alól (és nem a felmondási idő alól) akkor ez nekem,aki felmondott a lehető legjobb? mert felmondási idő az továbbra is van, de munkát nem kell végezni viszont a bér ettől függetlenül jár, tehát úgy kapok 1 havi pénzt hogy a lábam be nem teszem?
A cégnek meg rossz, mert kiesik egy emberük egyik napról a másikra nem végez munkát de azért bért ugyanúgy kell neki adni?
Jól értem a szitut?
" további érzékeny információkhoz való hozzáférést megelőz vele“
Ha ilyen szándékom lett volna már az elmúlt X évben kifosztottam volna őket. Ráadásul ugye én mondtam fel nekik és nem ők nekem.
Ebből evidens hogy semmi haragom nincs irányukban csak szabadulmi akarok rőlük. minél hamarabb. Szóval ha azt mondják holnaptól csá ne jöjjek de pénz sincs még abba is belemegyek, de hogy ne menjek holanptól és még pénz is van- háváj!!
"Nem kapsz arra az időre fizetést“
LOL már miért ne kapnék.... felmondási idő az továbbra is van, csak a munkavégzés alól mentettek fel = alapbér az ugyanúgy jár.
Nálunk is volt egy csaj aki magasabb pozícióban volt de felmondott. 1 hónapot le kell dolgozni.
Aztán eltelt pár nap és mondták neki, hogy megkapja az 1 hónapra a pénzt de többet nem mehet be, szedje össze a cuccait. Szerintem még jól is járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!