Ha felmondási idő alatt felmentenek a munkavégzés alól akkor erre az időre is jár az (alap) bér? Vagyis a lehető legjobban járok ezzel?
Saját magát lőtte tökön a főnököm? Felmondtam, erre közölte hogy a felmondási idő alatt a munkavégzés alól fel vagyok mentve, ne is lásson többet. Kértem ezt adja írásba. Megkaptam írásban.
De ezzel a lépéssel voltaképp csakis saját magának ártott velem meg jót tett?
Mert neki nincs embere már erre a 30 napra se helyettem, de én meg kapom a bért erre a 30 napra is úgy hogy be se járok?
Vagyis nekem a lehető legjobb, 1 havi ajándék bér zéró munkával, neki meg a lehető legrosszabb, mert fizet 1 havi bért a semmire?
Igen.
De ha így váltatok el, nem biztos, hogy rosszabbul járt, mintha maradtál volna...
Hát az tuti hogy ha engem a felmondási időben munkavégzésre kényszerített volna na azt a munkavégzést meg lehetett volna nézni. Abban köszönet nem lett volna.
Lehet volt egy sejtése az ürgének.
De hát végső soron ez csak duma mert a lényeg hogy a bért megkapom be nem járok ennél jobb mi lehet? És azt nem is vettem hozzá hogy az új helyen is lehet hamarabb tudok kezdeni, vagyis a régi helyről még kapok pénzt és az új helyen már kapok pénzt. Ennél jobb mi lehet?
„hogy közös megegyezést írnak “
azzal már elkéstek én már beadtam felmondást, elfogadták most már semmi közös nem lesz.
"Gondolom kiismert, van olyan ember aki nem sajnál x forintot kiadni azért a hibáért hogy felvett."
Igazad van hibákat mind követünk el.
Ő azzal hogy felvett én meg azzal hogy idejöttem.
Ezzel kvittek vagyunk.
Illetve nem mégsem vagyunk kvittek mert én nem tartozom 40 kifizetetlen túlórával senkinek-ő tartozik nekem.
Azért mégse vagyunk egyenlőek-nem vagyok egy csaló nem lopom meg az alkalmazottaimat.
# 8
Gondolom azzal te is tisztában vagy, hogy ilyen nincs. A felmondási időtől nem lehet eltekinteni felmondás esetén.
10, de lehet, semmi akadálya. Elég sok butus dolgozó van, az utolsó ilyen éppen két hete esett arcra, amikor közölte vele az ellenőr, hogy jónapot, maga kérte.
Egy csomó minta kering a neten, meg se nézik, letöltik, beadják. Csak néhány mintában az van, hogy a felmondási időre mentse fel a munkavégzés alól, másban meg az, hogy tekintsen el a felmondási időtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!