Ha felmondási idő alatt felmentenek a munkavégzés alól akkor erre az időre is jár az (alap) bér? Vagyis a lehető legjobban járok ezzel?
Saját magát lőtte tökön a főnököm? Felmondtam, erre közölte hogy a felmondási idő alatt a munkavégzés alól fel vagyok mentve, ne is lásson többet. Kértem ezt adja írásba. Megkaptam írásban.
De ezzel a lépéssel voltaképp csakis saját magának ártott velem meg jót tett?
Mert neki nincs embere már erre a 30 napra se helyettem, de én meg kapom a bért erre a 30 napra is úgy hogy be se járok?
Vagyis nekem a lehető legjobb, 1 havi ajándék bér zéró munkával, neki meg a lehető legrosszabb, mert fizet 1 havi bért a semmire?
"Egy csomó minta kering a neten, meg se nézik, letöltik, beadják. "
Igen? Na akkor linkelj már 2-3-at a "csomóból"
Várom
Ja és mielőtt szarrá égeted magad:
A munkaviszony megszüntetésének szabályai
Ha a felmondási időben történik munkavégzés, arra rendes munkabér jár. A munkavégzés alóli felmentés időtartamára a munkavállalót átlagkeresete illeti meg (akkor is, ha a munkáltató önkéntesen mentesíti a munkavégzés alól). Nem illeti meg átlagkereset a munkavállalót arra az időre, amely alatt munkabérre egyébként sem lenne jogosult (így például a keresőképtelen munkavállalónak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!