Nehéz fizikai munkára külterületen nonszensz időbeosztásra nem karcsú a nettó 1000-es órabér?
Professionon....
Dolgozz a XXX cégnél! Feladat: Csomagok rakodása teherautóból vagy konténerből futószalagra, csomagok szortírozása!
==================================
Nehéz fizikai munka, a csomagok 20-25 kg-osak is lehetnek!
Munkavégzés helye: Vecsés külterület, tömegközlekedéssel nem, csak autóval vagy céges minibusszal érhető el
Órabér: nettó 1000 Ft
A munkaidő választható: VAGY reggel 3:30-8:30 VAGY este 15:00-21:00
tehát messze is, nehéz is, időben is agyhalál- és nettó 1000?
Ki az a hülye akki manapság 1000-ért elmegy NEHÉZ fizikai vagy egyáltalán fizikai munkára? Anyámhoz jár egy nyugdíjas asszony takarítani 2000-óráért nagytakarítás 3000 /óra.
És úgy kell hívni hogy jöjjön mert még ennyiért se nagyon jönnek.
Építkezésen 15-20.000/nap a kézbe az alatt senki sincs.
Vidéken szőlőmetszők nem jönnek el 1500-2000 /óra alatt. Ilyen félalkesz józsibácsik.
Ezek után mucsaröcsögére 1000 óráért 25 kg-os dobozt emelni???Hát akkor megérdemlik.
Takarítás segédmunka nincs ennyiért.
Vannak takarító ismerőseim, házhoz mennek, 1000-ért óránként. Anya-lánya.
Egyrészt ez is fizikai munka, de nincsenek bejelentve.
És azért nehéz találni ilyen embert, mert ez egy BIZALMI állás, nem kéne összekeverni egy rakodással.
A takarításnál 90%-ban nincs otthon a tulaj, és ki fogja egy ismeretlen, félalkesz nőnek odaadni a háza kulcsát? Az életét teregeti ki, aki takarítót alkalmaz!
Ezért sem könnyű találni. Azért nem csinálják sokan, mert a házaknál való takarítást kb senki nem jelenti be, nem adóznak, nem lesz nyugdíjuk, bár ez a tanulatlan embert nem feltétlenül szokta érdekelni. Ami szerintem fontosabb, hogy derogál az embereknek más után ganézni. Bizony, még a csóró, nincstelen ember sem hajlandó lealacsonyodni sokszor, és ezt megcsinálni.
Gondolj bele, egy több éve munkanélküli ember ezek szerint elmehetne takarítani, ha ekkora kereslet van rá, és élne, mint hal a vízben, havi 300-400 ezret megkeresne tizstán, ha igaz lenne, amit leírsz.
De lássuk be, ez nem így működik.
Építkezések, napi 15-20 tisztán a markodba?
Vágod, hogy ezzel sem vagy bejelentve?
Ez ugyanaz az összeg, amit egy gyárban megkeresel, 2 vagy 3 műszakban, csak épp abból adóznak, és lesz nyugdíjad, meg ha történik veled valami, kapsz táppénzt.
Műszakpótlékkal, hétvégi pótlékkal a gyári melós bruttója is megvan 400, csak nem mindet kapja kézbe. De ezzel a jövője legalább biztosítva van.
Te menj nyugodtan a napi kifizetéses építkezésre, de nem ríjjál majd 40-50 évesen, mikor lerobbansz, hogy a segílyből nem lehet megélni, pedig te egész életedben dolgoztál! Aha, csak nem adóztál! Akkor pedig nem jár vissza semmi, és mehetsz ételosztásra a hajléktalanokkal, mert nem jár neked egyéb!
Kicsit el vannak szállva egyesek, és nincsenek tisztában a valósággal.
"Te menj nyugodtan a napi kifizetéses építkezésre, de nem ríjjál majd 40-50 évesen, m“
Jót röhögtem... ahogy elképzeltél engem megmondó józsinak aki feketén trógerol.
Nos, köszönöm, és telekom cégnél vagyok second line soft -os, vagyis szoft hibák elhárításával foglalkozom nagyvállalati környezetben (VOIP rendszerek) és köszönöm, nekem a 400 (nál több) tisztán adózva megvan.
Úgyhogy ez a prejudikáció nem jött be.
"Kicsit el vannak szállva egyesek, és nincsenek tisztában a valósággal.“
Hát.. akkor ki van jobban tisztában a valósággal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!